Nek.tek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy bármennyire is szépítjük, végérvényben rabszolgák vagytok?
Persze meg kell találni amit szeretsz az életben de ez nálam nem egy dolog és semmit sem csinálok szívesen heti 40-50 órában mert beleunok. Nyilván én vagyok a lusta mihaszna dög.
Nektek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy nem magatokért születtetek hanem a rendszerért és másokért.
219
15 millióért, házat, ott, ahol jó a közbiztonság, jó a közlekedés, vannak szoftverfejlesztő munkakörök?
Ugye, hogy nincs?
Na akkor maradjunk annyiban, hogy nem tudok elköltözni a hatsávos út mellől. COPD-s tüneteim pedig már most vannak, nehézlégzés is olykor. De NEM TUDOK elköltözni. Te se tudnál, mert te se akarnál Miskolc Lyukóvölgybe költözni. Ez ennyi.
Mostmár tényleg ne reagálj az én válaszaimra és húzz dolgozni, ha véletlen felnőtt vagy és még nem boomer.
Érvtelenség legjellemzőbb jele: akivel nem ért egyet, az boomer.
Case closed.
Egybites világban szép az élete... :))))
Home office-ról hallottál már? Szinte bármelyik IT-s munka végezhetö otthonról. Ráadásul pont IT-ben lehet marha jól keresni, ha az ember jó a szakmájában. Elvileg ezért tanulsz. Úgy döntöttél szabadon, hogy javítasz a helyzeteden a lehetöségeidet kihasználva. Ha meglesz a képesítés akkor jobb fizetésed lesz jobb körülményekkel. Valójában azt csinálod amit 23 oldalon keresztül tagadsz.
228: gyártósori biorobotnak valszeg nem pálya a home office.... :-D
Szinte kizártnak tartom, hogy az illető egyetemista/diplomás...
228
Nem tudom, melyik multinál van 100% home office, de én elkerülném, mert számos hátránya van. Heti 2 home office bőven elegendő.
A másik. TE elmennél egy 90%-os cigány lakosságú faluba nőként, egyedül, krónikus betegként a világ végére? Komolyan mondod?
Még mindig nincs lehetőségem elköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!