Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nek.tek hogyan sikerült...

Nek.tek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy bármennyire is szépítjük, végérvényben rabszolgák vagytok?

Figyelt kérdés

Persze meg kell találni amit szeretsz az életben de ez nálam nem egy dolog és semmit sem csinálok szívesen heti 40-50 órában mert beleunok. Nyilván én vagyok a lusta mihaszna dög.

Nektek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy nem magatokért születtetek hanem a rendszerért és másokért.

2022. ápr. 25. 10:13
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/355 anonim ***** válasza:
71%

"Ezt a kérdezőt nem érzem energiavámpírnak, nagy igazságokat fogalmaz meg a mai világgal kapcsolatban, jól és fogást se találni rajta"

Azt leszámítva, hogy egyetlen állítása sem volt, ami ne bukott volna el a kérdező fogalmi zavarain, hazugságain, vagy szimplán hamis általánosításain...

2022. ápr. 27. 12:26
 272/355 anonim ***** válasza:
0%

Ember, végig 15 millió forintról beszéltem, mert ennyiért TALÁN el lehet adni. De akkor viszont egy rakás hitel kell és nem lesz pénzem a diétára. Ebben a hónapban 47 ezer volt a kardiológia és 17 ezer a gyomortükrözés előtti PCR. Például.

Plusz mi van, ha a politikai helyzet miatt menekülni kell?

Nem tudok költözni, ennyi, pont.

2022. ápr. 27. 12:26
 273/355 anonim ***** válasza:
0%

271

Igaza volt.

Nektek nincs igazatok a rózsaszín köddel.

2022. ápr. 27. 12:29
 274/355 anonim ***** válasza:
71%

Ez nem nem tudás, legfeljebb nem merés. Lehet ez lustaság, lehet ostobaság, lehet beszariság, a lényeg ugyanaz. Ha te nem teszel azért, hogy neked jobb legyen, akkor csak a te hibád, hogy soha semmi nem is lesz jobb. Ennyi, felesleges ezt tovább ragozni, mivel szemmel láthatóan te is és a kérdező is inkább egy álomvilágban éltek, mint a valóságban.

2022. ápr. 27. 12:35
 275/355 anonim ***** válasza:

274

Hú, van egy ötletem.

Adj nekem kérlek 30 millió forintot. Nem kölcsön, nem fogom visszafizetni.

Ezzel és a 15 millióval talán már tudok venni egy (rosszabb) lakást zöldebb helyen és mivel csak 15 millióm bánja, az se baj, ha menekülni kell az országból meg az se, ha olyannal jövök össze, aki olyan ingatlant ad, hogy egyértelműen én költözöm.

(Te se költöznél a helyemben, ez tuti. Pláne nem 200 kilométerre levő random tanyára.)

2022. ápr. 27. 12:38
 276/355 anonim ***** válasza:
77%

260: "Meglátásom szerint egy incellel kellene összejönnöd, jól megértenétek egymást."

TELITALÁLAT! :-D

2022. ápr. 27. 12:39
 277/355 anonim ***** válasza:
70%
#270: de szemmel láthatólag neki sokkal jobban "megéri" leszívni más energiáit, és végeláthatatlan panaszáradatokat kiírni a GYK-ra...
2022. ápr. 27. 12:42
 278/355 anonim ***** válasza:
70%

Azért jellemző, hogy ketten itt egymással összefogva minden racionális érvet lesöpörnek az asztalról, és szakmányban mínuszolnak...

(nem tartom kizártnak, hogy egy és ugyanaz a két regisztráció mögötti ember)

2022. ápr. 27. 12:44
 279/355 anonim ***** válasza:
54%

"Hú, van egy ötletem.

Adj nekem kérlek 30 millió forintot. Nem kölcsön, nem fogom visszafizetni."

Minek adnék? Nekem aztán édesmindegy hogy egy életképtelen hisztigépként éled le az életed, vagy sem.

Csak épp azt gondoltam, ezek szerint hibásan, hogy neked azért számít hogy jobb életed legyen, és így tenni is hajlandó lennél érte. Ha nem, hát nem, akkor hibáztass továbbra is másokat a saját lustaságodért, és maradj ugyanebben a rossz helyzetben életed végéig. Csakis te fogod bánni.

2022. ápr. 27. 12:46
 280/355 anonim ***** válasza:

277

Figyelj, heti 25 kilométert futok, otthon erősítek és sokszor úszom, túrázom. Ezeket kötelességnek érzem, mégis megteszem.

Olyan diétát tartok, ami neked nem menne és elképzelni se tudnád. Nem kávézom és szinte csak vizet, natúr teát iszom.

Eljárok az orvosi vizsgálatokra.

Átképeztem magam rossz adottságokkal az IT-ba és abban dolgozom.

Csináld ezeket utánam, utána mondd, hogy csak panaszkodni tudok, cselekedni nem.

Te is látod, mi megy ma itthon. Te is tudod, hogy bármikor menekülni kellhet.

Te is tudsz számolni, mekkora kockázat 15 millió forinttal 50 millió forintos lakást venni úgy, hogy ÁTMENETI, mert bármikor költöznöd kellhet párodhoz vagy bármikor adódhat ketten együtt lehetőség kertes házra, ami az álmod.

Te sem költöznél el, maradnál a hatsávoson.

2022. ápr. 27. 12:47
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!