Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nek.tek hogyan sikerült...

Nek.tek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy bármennyire is szépítjük, végérvényben rabszolgák vagytok?

Figyelt kérdés

Persze meg kell találni amit szeretsz az életben de ez nálam nem egy dolog és semmit sem csinálok szívesen heti 40-50 órában mert beleunok. Nyilván én vagyok a lusta mihaszna dög.

Nektek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy nem magatokért születtetek hanem a rendszerért és másokért.

2022. ápr. 25. 10:13
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/355 anonim ***** válasza:
78%

"Lenne egészségügy, internet és csak félig kellene ellátnod magad"

És ezt ki és mégis milyen alapon termeli ki neked? Ja hogy akkor mások dolgozzanak és szolgálják ki a te igényeid, csak neked ne kelljen?

Mondtam én hogy itt az egyedüli probléma a te lustaságod...

2022. ápr. 26. 09:45
 92/355 anonim ***** válasza:
82%

Lenne egészségügy, internet, meg mindenféle szolgáltatás, traktor, üzemanyag, hütö, tévé, de ezeket is mind "rabszolgák" csinálják te szerencsétlen. Félig kellene ellátnod magad? A maradékot meg helyetted csinálják a "rabszolgák"? Legalább a kérdésedet gondold át mielött felteszed, meg a bolond értelmetlen teóriádat. Más robotoljon hogy te jól élhess? Ez már müködik ma is, nem kell változtatni semmin.

Téged át kellene telepíteni egy számítógepre, és akkor gond nélkül ellennél a sarokban egy napelemröl táplálva. Bár azt a napelemet is le kell gyártania egy rabszolgának...

2022. ápr. 26. 09:46
 93/355 anonim ***** válasza:
0%

Szövegértés egyes.

Ha fenn akarunk maradni, akkor lassabb termelés kell. Telefon, mosógép, mosogatógép, ruhák, edények, tűzhelyek és minden más is szóljanak sok-sok-sok-sok évre és legyenek a végtelenségig javíthatóak. A világgazdaságot alakítsák át teljesen, a felszabaduló munkaerő meg állítson elő élelmiszert elsősorban magának.

Ezt írtam eddig is.

NEKEM NE REAGÁLJATOK TÖBBET, pá.

2022. ápr. 26. 09:53
 94/355 anonim ***** válasza:
82%

#91: na ja.... Mások mindent létrehoznak (rabszolgaként), hogy neki jó legyen....

Mennyire tipikus komcsi mentalitás már...!

Teljesen magától értetődőnek veszi, hogy internet, meg minden egyéb VAN.

Lilaköd pur....

2022. ápr. 26. 10:00
 95/355 anonim ***** válasza:
82%

92: ja-ja.... MÁSOK dolgozzanak meg az ő jólétéért....

MOndom én, hogy az ilyenek a feltételnélküli alapjövedelem hívői is...

2022. ápr. 26. 10:00
 96/355 anonim ***** válasza:
0%

Annyira rossz a szövegértésetek....

Ha egy telefon 10, PC 30, autó 40, mosógép 40, mosogatógép 30 évig használható, akkor egy rakás szoftverfejlesztő, mérnök, kamionsofőr, mozdonyvezető stb-stb rabszolga szabadulna fel.

2022. ápr. 26. 10:03
 97/355 Dzsonszi ***** válasza:
82%
Gyerekek, ez egy nagy valószínűséggel belpesti értelmiségi, aki visszasírja a kommunizmust, tátott szájjal várja az alapjövedelmet, hogy neki lófasszt se keljen csinálni az életben, csak sajnáltatni magát.
2022. ápr. 26. 10:03
 98/355 anonim ***** válasza:
0%

Dzsonszi

Mert szerinted egy kertben a valamilyen százalékú önellátás nem munka?

Plusz legalább háromszor leírtam, miért és hogyan szabadulna fel rabszolga.

2022. ápr. 26. 10:05
 99/355 anonim ***** válasza:
100%

"és minden más is szóljanak sok-sok-sok-sok évre és legyenek a végtelenségig javíthatóak."

Utolsó hozzászólásként akkor annyit, hogy a fizikát nem tudjuk átírni, tehát az alkatrészek tönkre mennek. 8 milliárdan élünk a Földön jelenleg, ennyi alkatreszt elöállítani annyit tesz, hogy ezt csináljuk ma. Valamennyit lehetne lassítani rajta, de sokkal több is kellene, mert rengeteg embernek nincs még. Tehát innen megközelítve is rengeteg "rabszolgára" van szükség, nekik is enni, lakni, sportolni, szórakozni, utazni kell. Mit gondolsz mire fel van ma ez a nagy termelés?

Gyorsan elavulódolgok? Van benne igazság, de a fejlesztéshez pénz kell, emellett egy 50 éve gyártott mosógép 5-ször annyi vizet és áramot használ mint egy mai, nem gazdaságos hosszútávon üzemeltetni. Az autók fogyasztása is ilyen. Lehetne több dolgot újrahasznosítani valóban, de ez egyelöre nem gazdaságos, ezért nem csinálják. A környezeti ártalom miatt eröltetik most is, de még mindíg nem gazdaságos.

"A világgazdaságot alakítsák át teljesen, a felszabaduló munkaerő meg állítson elő élelmiszert elsősorban magának."

Ezt elöttem leírták már, nincs annyi termöterület, nem lehet mindent mindenhol megtermelni, föleg nem ilyen mennyiségben. A városokban lakó milliárdnyi ember mégis hol termeljen fejenként egy hektáron?

Amekkora hülyeségeket írsz, kezdek kételkedni abban hogy te egyetemre vagy föiskolára járnál, hisz láthatóan semmi közöd nincs a világ müködéséröl.

2022. ápr. 26. 10:06
 100/355 anonim ***** válasza:
100%
96: aha... és ha "felszabadul", akkor miből fog megélni????
2022. ápr. 26. 10:06
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!