Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nek.tek hogyan sikerült...

Nek.tek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy bármennyire is szépítjük, végérvényben rabszolgák vagytok?

Figyelt kérdés

Persze meg kell találni amit szeretsz az életben de ez nálam nem egy dolog és semmit sem csinálok szívesen heti 40-50 órában mert beleunok. Nyilván én vagyok a lusta mihaszna dög.

Nektek hogyan sikerült elfogadnotok, hogy nem magatokért születtetek hanem a rendszerért és másokért.

2022. ápr. 25. 10:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/355 2*Sü ***** válasza:
90%

> Nincs lakatlan terület.

Mit kezdenél magaddal egy lakatlan területen? Mit ennél honlap? És mit ennél télen? Mivel és miben fűtenél? Vagy pl. miből és hogy csinálnál ruhát? Mit csinálnál, ha lázas lennél? Én gyanítom, hogy ha még vinnél is magaddal egy csomó dolgot a civilizáció vívmányaiból, akkor is egy-két hét után sírva könyörögnéd vissza a „rabszolga” életedet. Ha meg nem vennél igénybe egészségügyi szolgáltatásokat és gyógyszereket, akkor az adott környezet, életmód hatásait is figyelembe véve, nem kis eséllyel egy-két év után feldobnád a talpadat.

> De hogy vegyek én lakatlan szigetet, hogy ha

Minek neked lakatlan sziget? Vegyél egy telket. Pl. itt van ez: [link] . 1640 m² művelés alól kivont erdő, amin azért elfér ez-az, és csak 200 000 Ft. Még forrás is van a közelben.

2022. ápr. 25. 11:37
 22/355 MDaniel98 ***** válasza:
88%
Én nem tartom magam rabszolgának, legalábbis sokkal több jogom van most mint bármiféle rabszolgának bármikor valaha, én nem panaszkodok.
2022. ápr. 25. 11:39
 23/355 anonim ***** válasza:
82%
#19 ha a trópusokon kapnád azt a területet, akkor is fenn áll, amit írtam, a sült galamb ott sem repül be a szádba. Ott is megkell dolgozni az étel megszerzéséért.
2022. ápr. 25. 11:40
 24/355 anonim ***** válasza:
0%
#21es. Ezt már sajnos sok generáció óta basztuk el,a mai urbanizalt nyomoronc selejtes Darvin -dijas életképtelen intelligens embernek már azért van szüksége az úgynevezett civilizációs vívmányokra mert nem alkalmazkodni tanult meg a környezethez hanem technikai vívmányokkal a környezetet próbálta meg rávenni hogy alkalmazkodjék. Ez mostanában látszik bedőlni ugye, ökológiai katasztrófa,klíma katasztrófa,energia válság, járványok,ez mind a tulszaporulat vívmánya.
2022. ápr. 25. 11:44
 25/355 anonim ***** válasza:
15%

24: a covid is megmutatta, hogy egyesek világvégét jajveszékeltek, mert nem lehetett élesztőt kapni, és fogalma sem volt, hogyan kell kenyeret sütni... :)

Holott itt már az internet végtelen információtömege rendelkezésre állt...

2022. ápr. 25. 11:46
 26/355 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen emberek a saját kényszerképzeteik rabszolgái. Szóval, igen, te valóban rabszolga vagy kérdező.
2022. ápr. 25. 11:47
 27/355 anonim ***** válasza:
0%
Sok milliárd légy eszik szart de az attól még mindig szar. Ritkább az olyan felfogás mint a kérdező is aki fel meri vállalni hogy szaros palacsinta van és rossz irányba halad az egész còkerâj,mert a sok milliárd szarevö döglégyböl van több és lehurrogjâk megeszik... Rabszolgaság definíciója: élelemért és szallashelyért dolgozni. Ezt teszitek ha nem tűnt volna fel.
2022. ápr. 25. 11:51
 28/355 anonim ***** válasza:
90%

27: ostobaság!

A rabszolga legalapvetőbb kritériuma, hogy nincs önálló döntési joga, hanem valaki tulajdona.

2022. ápr. 25. 11:54
 29/355 anonim ***** válasza:
0%
Az sincsen. Kaptatok egy étlapot és az ott szereplő választék a döntési jogotok. Sajnos a szabadság nincsen rajta ezen az étlapon.
2022. ápr. 25. 11:57
 30/355 anonim ***** válasza:
100%

Hozzáállás kérdése. Én szabadon élek, de mivel ennem és laknom kell valahol, ki kell termelnem az erre való univerzális fizetöeszközt, amivel még akár testi örömöket is ki tudok fizetni, ha épp nincs senkim.

A munkámat én máshogy látom, hozzáteszek ahhoz, hogy jobbá tegyük világunkat, és egyszerübbé tegyük az életünket.

2022. ápr. 25. 11:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!