Hogy lehet megélni 200 ezer forint fizetésből?
Hallani olyanokról, akik nem jártak iskolába, vagy esetleg nem akarnak valamiért normális munkát végezni, azok 200 ezret, vagy az alatti összeget keresnek. Hogy lehet ekkora összegből megélni, ha az albérletárak is 110-nél kezdődnek?
Ti ismertek ilyen embereket? Nekem két ilyen ismerősöm van, de ők elég buták.
Kérdező!
Egy valamit nem veszel figyelembe.
Az élet nem egy egyenes görbe, hanem mint az EKG inkább.
Én kerestem már havi 1 milliót is nettó, aztán 300 havi, aztán csak 120 most olyan 130 200 ezer között.
Tehát akkor valamikor okosabb valamikor butább vagyok a te elmélete szerint.
Ez faxság.
Majd meglátod, hogy ha csak 1x vagy 2x nem úgy jönnek össze a dolgok ahogyan azt te szeretnéd akkor bizony, bizony alkalmazkodó kell a körülményekhez.
OFF: Erről az jut eszembe, amikor a pesti főnököm melldöngetve büszkélkedett nekem, hogy bruttó 300-ért vett fel egy mérnököt dolgozni magukhoz, miközben ő havi bruttó 800-at visz haza, céges kocsi neki, meg minden.
ON: én jelenleg félállásban nettó 150-et hozok haza, nehezen élek meg belőle, de nem lehetetlen. Én is mérnök vagyok, egy sóher főnökkel. Nem attól keres valaki 200 alatt, mert buta, sok függ a munkahelytől, hogy hol èlsz,-stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!