Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet megélni 200 ezer...

Hogy lehet megélni 200 ezer forint fizetésből?

Figyelt kérdés

Hallani olyanokról, akik nem jártak iskolába, vagy esetleg nem akarnak valamiért normális munkát végezni, azok 200 ezret, vagy az alatti összeget keresnek. Hogy lehet ekkora összegből megélni, ha az albérletárak is 110-nél kezdődnek?

Ti ismertek ilyen embereket? Nekem két ilyen ismerősöm van, de ők elég buták.

2021. júl. 18. 07:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 A kérdező kommentje:

#40 veled ellentétben én nem kuporgatok, hanem igyekszem a bevételemet megemelni. 2 éven belül nettó 1 milliót fogok keresni, ez fix. Te mit tudsz felmutatni? Minden pillanatomat percemet annak szentelem, hogy több pénzem legyen. Ez kifizetődik.

Miért lekezelő kérdés? Te okosnak tartod a sofőröket, gyári munkásokat? Azért csinálják azt a munkát, mert buták máshoz. Vagy talán rosszul gondolom?

2021. júl. 18. 11:12
 42/70 anonim ***** válasza:
70%
Jelentettem a kérdést, így már egyértelmű, hogy megint ez az elmeroggyant kérdező,aki már többször feltette ugyanezt a kérdést,de úgy, hogy valójában még az iskolát sem végezte el, de ő állítja, hogy 1 millát fog keresni (bár mikor elsőnek ezt leírta azóta lejárt már az idő, amit adott magának), jah és valójában recepciósként dolgozik :D
2021. júl. 18. 11:16
 43/70 anonim ***** válasza:
100%

"Minden pillanatomat percemet annak szentelem, hogy több pénzem legyen. Ez kifizetődik."

Az, hogy recepciós vagy én unalmas óráidat tanulással töltöd, az nagyszerű, de attól függetlenül még mindig sz.rul keresel, sz.rul osztod be és nem fog te többet sem keresni

2021. júl. 18. 11:18
 44/70 A kérdező kommentje:
42 - nem reagálnék rád. Nem tudom miről beszélsz, de én is jelentettelek inkább.
2021. júl. 18. 11:21
 45/70 anonim válasza:
95%
Beteg vagy kérdező.
2021. júl. 18. 11:26
 46/70 anonim ***** válasza:
90%

Nyugodtan jelents, bár így, hogy semmi szabálysértő nem történt, így sok értelme nem volt.

Ne is reagálj, szerintem akik látták az akkori kérdéseidet, azoknak már mind leesett, akik meg nem, azok szimplán a mostani kérdéses alapján könyveltek el szerencsétlennek.

2021. júl. 18. 11:39
 47/70 anonim ***** válasza:
100%

"Most mindenféle rosszindulat nélkül fogok hozzád beszélni."

Én is. Magányosan és megkeseredetten fogsz megöregedni. Amikor meghalsz a saját végermékedben fetrengve senki sem fogja majd a kezed, csak a magánklinika nővére, akinek a macskájának a jóléte is fontosabb a tiednél. Ezt elbaltáztad, de nincs mit tenni, élj boldogan amíg lehet, mert el fog múlni.

2021. júl. 18. 11:52
 48/70 A kérdező kommentje:
#47 megértem, hogy dühös vagy, de ne rám legyél, hogy elbszarintottad ez életedet. Aki nem tud saját magával együtt élni, az mással se tegye. Ha te már a saját halálodra készülsz, és ilyeneken gondolkodsz, hogy a szaros pelenkát ki fogja alattad cserélni, szerintem ez már régen nagyon rossz. Bár lehet annyira öregnek érzed már magad, hogy megváltásként gondolkodsz ilyeneken mert idegesít a családod (ami szintén szomorú, hiszen te akartad azt az életet, csak nem gondoltad végig)
2021. júl. 18. 11:59
 49/70 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ennyi ésszel hogy kapsz egyáltalán fizetést? Olyan, hogy valakinek egyetlen mondata SEM igaz, mind téves, még GYK-n is ritka (az előző hozzászólásodról beszélek). Esetleg apuci cégénél dolgozol? Vagy a testedből élsz? Megmagyarázná.
2021. júl. 18. 12:02
 50/70 A kérdező kommentje:
A szegény, gyári munkás provokátorokat ignorálom. Köszönöm.
2021. júl. 18. 12:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!