Hogy lehet megélni 200 ezer forint fizetésből?
Hallani olyanokról, akik nem jártak iskolába, vagy esetleg nem akarnak valamiért normális munkát végezni, azok 200 ezret, vagy az alatti összeget keresnek. Hogy lehet ekkora összegből megélni, ha az albérletárak is 110-nél kezdődnek?
Ti ismertek ilyen embereket? Nekem két ilyen ismerősöm van, de ők elég buták.
#40 veled ellentétben én nem kuporgatok, hanem igyekszem a bevételemet megemelni. 2 éven belül nettó 1 milliót fogok keresni, ez fix. Te mit tudsz felmutatni? Minden pillanatomat percemet annak szentelem, hogy több pénzem legyen. Ez kifizetődik.
Miért lekezelő kérdés? Te okosnak tartod a sofőröket, gyári munkásokat? Azért csinálják azt a munkát, mert buták máshoz. Vagy talán rosszul gondolom?
"Minden pillanatomat percemet annak szentelem, hogy több pénzem legyen. Ez kifizetődik."
Az, hogy recepciós vagy én unalmas óráidat tanulással töltöd, az nagyszerű, de attól függetlenül még mindig sz.rul keresel, sz.rul osztod be és nem fog te többet sem keresni
Nyugodtan jelents, bár így, hogy semmi szabálysértő nem történt, így sok értelme nem volt.
Ne is reagálj, szerintem akik látták az akkori kérdéseidet, azoknak már mind leesett, akik meg nem, azok szimplán a mostani kérdéses alapján könyveltek el szerencsétlennek.
"Most mindenféle rosszindulat nélkül fogok hozzád beszélni."
Én is. Magányosan és megkeseredetten fogsz megöregedni. Amikor meghalsz a saját végermékedben fetrengve senki sem fogja majd a kezed, csak a magánklinika nővére, akinek a macskájának a jóléte is fontosabb a tiednél. Ezt elbaltáztad, de nincs mit tenni, élj boldogan amíg lehet, mert el fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!