Hallani olyanokról, akik nem jártak iskolába, vagy esetleg nem akarnak valamiért normális munkát végezni, azok 200 ezret, vagy az alatti összeget keresnek. Hogy lehet ekkora összegből megélni, ha az albérletárak is 110-nél kezdődnek?
Ti ismertek ilyen embereket? Nekem két ilyen ismerősöm van, de ők elég buták.
Kérdező, te nagyon butuska vagy. Szerintem így ne adj tanácsot olyannak, aki nyilvánvalóak jobban gazdálkodik a pénzzel es nem úgy áll hozzá, hogy a feleségét eltartani kell, mert 400ezer fizetés, és bőven fel lehet belőle nevelni a gyerekeket, nyaralni is lehet és kocsit fenntartani, csak te vagy ilyen béna, hogy neked ez swm sikerül
2021. júl. 18. 09:24
32/70 A kérdező kommentje:
31 tuti hogy nem költenék ilyenekre. A kocsi szervízigényes, a kajám meg drága. Egyikből sem engednék egy petákot sem, azért dolgoztam, hogy ezeket elérjem. Lehet neked jó a mezitlábas élet, de valakinek picit több igényei vannak.
2021. júl. 18. 09:29
33/70 anonim válasza:
Saját házunkat építjük a férjemmel idén, pedig csak 550ezret keresunk együtt havonta és ehhez "csak" 10 millió hitelt vettünk fel, amit pár éven belül visszafizetünk.
Fordítva ülsz a lovon, így te élsz mezitlábas és amúgy szánalmas életet
2021. júl. 18. 09:33
34/70 anonim válasza:
Az egy hulye aki 120at kifizet alberletre es tomi egy vadidegen zsebet. Inkabb felvettunk hitelt 20 evre, havi 60 a torlesztonk, es legalabb sajat hazba fizetunk. Mi falun elunk heves megyeben, 2 felnott egy 18 eves gyerekkel, o még tanul. Parommal kettonknek 350e a fizetesunk es siman kijovunk, mondjuk a szulok tomnek kajaval, szoval arra nem kell koltenunk. Es most tervezunk meg egy babat.
2021. júl. 18. 09:34
35/70 anonim válasza:
Olvasgatva a hozzászólásokat csak arra kellene rájönnöm, hogy a budapesti dugóban ácsorgók miből bírtak venni maguknak autót, és Széplakon a tóparton üdülőt?
2021. júl. 18. 09:37
36/70 anonim válasza:
Kedves kérdező,nem kis bajok vannak a fejedben,ráadásul kamuzol is.
2021. júl. 18. 09:38
37/70 anonim válasza:
35: sok ilyen autó hitelből van, nem saját tulajdon, hanem a banké, és azért nyögi a hitelt, hogy mutathassa, hogy ő ilyen autóban ül
2021. júl. 18. 09:44
38/70 anonim válasza:
37: és miből nyögi a hitelt?
2021. júl. 18. 10:12
39/70 A kérdező kommentje:
#33 - már akár most tudnék építkezni Bivalybsznádon, de ismétlem, senki nem akar vidéken a halal fszán élni. Mikor építenél te Budán egy kertesházat ennyiből?
#34 - 205 a havi albérletem. Nem sajnálom rá, mert luxusban élek konkrétan. Az összes nőnek tocsog a bugyija tőle.
"Inkabb felvettunk hitelt 20 evre"
Hát meg is érdemlitek. Aztán mikor történik valami, rádöbbentek 7 év után, hogy ezt bizony fizetitek ameddig kell...
#36 aztán miben kamuzok okostóni? Hogy diplomás közgazdászként szánalmas 480-at keresek havonta?
2021. júl. 18. 10:59
40/70 anonim válasza:
Nagyon gazdag vagy kérdező és okos is. Havi 480-ból kiveszel egy 200 ezre albérletet, fenntartasz egy költséges autót. Igen, gazdagnak érzed magad, csak nem vagy az és nem gondolkodsz, nem is fogsz soha egyről a kettőre jutni. Nem, nem írigy vagyok, hanem hozzád képest gazdag, nagyon gazdag, mégse tennék fel egy ilyen ostoba lekezelő kérdést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!