Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet megélni 200 ezer...

Hogy lehet megélni 200 ezer forint fizetésből?

Figyelt kérdés

Hallani olyanokról, akik nem jártak iskolába, vagy esetleg nem akarnak valamiért normális munkát végezni, azok 200 ezret, vagy az alatti összeget keresnek. Hogy lehet ekkora összegből megélni, ha az albérletárak is 110-nél kezdődnek?

Ti ismertek ilyen embereket? Nekem két ilyen ismerősöm van, de ők elég buták.

2021. júl. 18. 07:55
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
57%
200 ezerből simán meglehet élni,az egy jó fizetés,ha párban vannak már 400 ezer,ha vannak gyermekek további adókedvezmények.
2021. júl. 18. 09:04
 22/70 anonim ***** válasza:
14: füllentesz.
2021. júl. 18. 09:06
 23/70 anonim ***** válasza:
96%
Volánnál sofőrként 190-et hát, úgy, hogy anyuci meg apuci házikójában tespedek, mert innen nincs lehetőség elmenni..
2021. júl. 18. 09:08
 24/70 anonim ***** válasza:
14%
47 ezer forintból is meg lehet élni.
2021. júl. 18. 09:09
 25/70 anonim ***** válasza:
64%
Ha nem kell albérletre vagy lakáshitelre költened, akkor megoldható. Más esetben nem.
2021. júl. 18. 09:09
 26/70 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor a korábban leírt fizetésem nem is számít annyira rossznak itt némely emberéhez képest...

Mindenkinek azt tanácsolom, hogy tanuljon, képezze magát. Ez sosem késő. Nem mindenkinek kell pénztárosnak, fuvarozónak lenni. Ezeket a munkákat végezzék a szolgalelkű, buta emberek. Akinek van egy kis agya, az nem elégszik meg ennyivel.

2021. júl. 18. 09:11
 27/70 anonim válasza:
37%

20: Szerettem volna megkérdezni milyen "doktori cím"-ről van szó.

A diplomás a tudományos diplomával kérdezi: "Miért működik?"

A diplomás mérnöki diplomával kérdezi: "Hogyan működik?"

A diplomás számviteli diplomával kérdezi: "Mennyibe fog kerülni?"

A diplomás művészeti diplomával azt kérdezi: "Akarsz sült krumplit vele?"

Eredetiben jobb ha tudtok angolul:

The graduate with a Science degree asks, "Why does it work?"

The graduate with an Engineering degree asks, "How does it work?"

The graduate with an Accounting degree asks, "How much will it cost?"

The graduate with an Arts degree asks, "Do you want fries with that?"

2021. júl. 18. 09:13
 28/70 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

Felsőfokú OKJ-m van, Budapesten élek, sosem kaptam 200-at. Mit javasolsz, hogy és hol találjak jobb állást? Feleség és gyerek van, anyósék nem tudják ellátni magukat, nem opció a költözés. Hallgatom a javaslatokat, én nagyon szeretnék 400 nettót keresni. Ha hozzásegítesz, kapsz egy menüt a Mekiben.

29/70 anonim ***** válasza:
90%
Hajrá, ez rád is igas, talán lesz olyan fizud, mint nekünk, bár nekünk nincs ilyen gyökér igényünk, hogy évi 2x minimum a tengerparton nyaraljunk
 30/70 A kérdező kommentje:

28

Most mindenféle rosszindulat nélkül fogok hozzád beszélni. Nemhogy gyereket, de még feleséget se engednék meg magamnak ennyi fizetésből. 480 nettónál is elgondolkodnék rajta. Rengeteget tanultam, dolgoztam, kutattam a lehetőségeket. A legutolsó dolog amit szeretnék az egy gyerek, mert minden időmet elvenné, elszegényednék és szomorú, szegény életem lenne. Te sajnos elb*sztad, de hiába, a feleségedet nem lehet kitenni, a gyerekedet nem tudod "visszacsinálni", és már a gondolatért is meglincselnéd magad a lelkifurdalás miatt, ha ilyen eszedbe jutna esetleg este, lefekvés előtt, amikor 15 percig teljesen csönd van, és csak te vagy és a gondolataid.

Számomra ez egy rémálom, te pedig megéled. Nagyon, nagyon, nagyon boldog vagyok, hogy ezt el tudtam kerülni. De ez a te döntésed volt. Egy megoldásod van: elmenekülsz és elkezdesz csak magaddal foglalkozni. Kibírná a lelkiismereted? Nem hiszem, az enyém se bírná. Nem tudok jó tanácssal szolgálni. Most már benne vagy, hozd ki belőle a legjobbat, szeresd a családod, és éldegéljetek szegényen.

2021. júl. 18. 09:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!