Hogy lehet megélni 200 ezer forint fizetésből?
Hallani olyanokról, akik nem jártak iskolába, vagy esetleg nem akarnak valamiért normális munkát végezni, azok 200 ezret, vagy az alatti összeget keresnek. Hogy lehet ekkora összegből megélni, ha az albérletárak is 110-nél kezdődnek?
Ti ismertek ilyen embereket? Nekem két ilyen ismerősöm van, de ők elég buták.
Jobb esetben azért a lakhatás feleződik,.ert az ember a párjával él. De tény... nettó 200 az semmilyen előrelépésre nem ad lehetőséget. Egy autót nem tudsz venni, egy használt fost, nemhogy saját ingatlant, vagy családot tervezni...
A legtöbb diplomás állás is csak ennyit ad, főleg a közszféra van rettenetesen elmaradva.
Ez nem politikai kérdés ahogy a járványban elhunyt emberek halála se volt politikai kérdés. Ezek olyan dolgok amiken azok rágódnak nyilvánosan akik politikai hasznot akarnak kovácsolni a magyar emberek szenvedéséből.
Tudom, hogy vannak emberek akik szegénységben élnek. Azt is tudom, hogy a mai napig is élnek köztünk olyan politikai elítéltek akiknek az életét azért tették tönkre az olyanok mint Dobrev Klára nagyapja, a tömeggyilkos szörnyeteg Apró Antal. Ezeket engedjük a hátunkra mert Magyarországon sok a szegény ember és sokan életüket vesztették a járványban? Felháborító.
200 ezres fizu nem a világvége.
Kecsmeméten egy garzon lakás 70ezer + rezsi, tudom, a családban elég sok lakást adunk ki. Csak úgy mondom
17
hát azért vidéken a kutya se akar lakni, Budapest is egy lepratelep. Évente kétszer meg azért csak elmegy az ember valami tengerpartra ami (ami nem horvát), meg aztán mindezek mellett egy 3-4 éves autót is jó lenne fenntartani. Ezek mellett hogy raknál félre pénzt 200 ezerből? Arról ne is beszéljünk, hogy a 15 milliós önerőt az életbe nem spórolod össze, de még félmillás fizetésből sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!