Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Adnátok felvilágosítást?Pillan...

Adnátok felvilágosítást?Pillanatnyi elmezavar miatt elmondtam egy nálam idősebb NŐnek, hogy nem közömbös nekem.Én is NŐ vagyok, ő anyám korabeli.(többi lent)

Figyelt kérdés

Akkor azt mondta, hogy azt hitte anyukaként tekintek rá kicsit, és, hogy átbasztam.

Aztán később gondolkodtam ezen sokat, és mégis úgy éreztem anyukámként érzek iránta, amit tudattam vele.Erre ő:"mindenkinek csak egy anyja van" Ezt megelőzően meg:" nem vagyok a családod" Meg mondta, hogy "ne ragaszkodj hozzám", "már bánom,hogy nem hagytalak megdögleni" Nekem kiskorom óta nincs anyukám, neki nincs gyereke.

Miért nehezményezte anno, hogy nem anyukaként kezeltem, ha meg nem érdekli később, hogy mégis csak úgy tekintettem rá?

Csak én érzem úgy vagy tényleg játszott az érzéseimmel?

2021. máj. 31. 12:30
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

50: engedd el, és keress magadnak egyenrangú kapcsolatot.

Még anonim fórumon is vádolod ilyen hamis igéretekkel... Mit igért neked??? Örök hűséget, vagymit???

2021. jún. 1. 15:14
 52/55 A kérdező kommentje:

15:14

Egyáltalán nem vádolom, csak leírtam a történéseket.

Ha örök hűséget nem is, de azt igen, hogy mindig mellettem lesz.Meg mondtam neki, hogy az a legnagyobb félelmem, hogy elveszítem, és azt mondta nem fogom...

2021. jún. 1. 16:28
 53/55 anonim ***** válasza:

Mit akarsz tőle pontosan?

Együtt lakni, OK... de minek?

2021. jún. 1. 16:33
 54/55 A kérdező kommentje:

16:33

Nem, csak szeretnék vele időt tölteni.Szeretném látni, beszélni vele, megölelni.Ennyi.

2021. jún. 1. 16:45
 55/55 anonim ***** válasza:
2021. jún. 1. 21:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!