Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Adnátok felvilágosítást?Pillan...

Adnátok felvilágosítást?Pillanatnyi elmezavar miatt elmondtam egy nálam idősebb NŐnek, hogy nem közömbös nekem.Én is NŐ vagyok, ő anyám korabeli.(többi lent)

Figyelt kérdés

Akkor azt mondta, hogy azt hitte anyukaként tekintek rá kicsit, és, hogy átbasztam.

Aztán később gondolkodtam ezen sokat, és mégis úgy éreztem anyukámként érzek iránta, amit tudattam vele.Erre ő:"mindenkinek csak egy anyja van" Ezt megelőzően meg:" nem vagyok a családod" Meg mondta, hogy "ne ragaszkodj hozzám", "már bánom,hogy nem hagytalak megdögleni" Nekem kiskorom óta nincs anyukám, neki nincs gyereke.

Miért nehezményezte anno, hogy nem anyukaként kezeltem, ha meg nem érdekli később, hogy mégis csak úgy tekintettem rá?

Csak én érzem úgy vagy tényleg játszott az érzéseimmel?

2021. máj. 31. 12:30
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
#39 heteróknál is van olyan, hogy apakomplexus
2021. máj. 31. 19:04
 42/55 anonim ***** válasza:

Megmentette az életed?(nem hagyott megdögleni)

Barátok vagytok vagy felnevelt? Együtt laktok?

Most egyszerre vagy belé szerelmes meg egyszerre tekintesz rà anyádkènt?

2021. máj. 31. 21:26
 43/55 A kérdező kommentje:

21:26

Nem újraélesztett vagy ilyesmi, de egy nehéz élethelyzetben nem hagyott magamra.Nem csak lelkileg, de anyagilag is tett értem.Többet, mint egy szimpla barátságnál szokás.

"Most egyszerre vagy belé szerelmes meg egyszerre tekintesz rà anyádkènt?" Igen...

2021. máj. 31. 21:51
 44/55 A kérdező kommentje:

21:26

Csak szeretném, ha együtt laknánk...

2021. máj. 31. 21:57
 45/55 anonim ***** válasza:
52%

A kérdező biztos anyakomplexusos. :)))

Az talán nem olyan extrém hogy valaki ilyen összetett érzelmi állapotban van, hogy egyszerre van jelen a barati, csaladi, szexualis vágy és érzelmek. Az ember ilyen, ezerféle érzelmi állapot keveredhet és alakulhat ki. A reakció az persze elégé furcsa, és érthetetlen, megletősen buta emberre val.

2021. máj. 31. 23:12
 46/55 anonim ***** válasza:
94%

Az lehet, hogy szerelmes vagy belé és mellé anyakomplexusod van, ezért az idősebb nő, nem lehetetlen. De az nem lehet, hogy a szerelemből csak anyád legyen belőle tök hirtelen, mert hogy meggondoltad magad.

Én sem akarnék egy olyannal együtt élni, aki képes volt először szerelmet vallani, utána meg legyek csak a barátnője. Ezek az érzelmek nem tűnnek el csak úgy.

2021. jún. 1. 10:12
 47/55 A kérdező kommentje:

10:12

Mindkét érzés jelen van.Ezt nem tudom máshogy mondani.Bármilyen furcsa, de így van sajnos.Aki még nem élt át hasonlót, lehet nen is érti...

Együtt élésről szó sem lenne soha, neki van élete.

2021. jún. 1. 11:01
 48/55 anonim ***** válasza:
91%

"Bármilyen furcsa, de így van sajnos"

Neki nem így van. Nem akar ezután barátnőd/anyád lenni. Ez itt véget ért.

2021. jún. 1. 11:18
 49/55 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem te nem vagy belé szerelmes,

és lehet leszbikus sem vagy,csak nagyon egyedül vagy.Sőt meg merem kockáztatni,hogy bárkibe szerelmes lennél,akihez közelebb kerülsz.Lehet nem ártana egy pszichológussal beszélned a téged ért traumàkról (csak belè ne szeress).

Vagy foglalkozz kicsit mélyebben önismerettel.Azt írtad jól nézel ki,próbálkozz férfiakkal ismerkedni.

Én a helyedben nem nagyon keresnèm többet ennek a nőnek a társaságát,max annyira,hogy azért letudjátok,hogy nincs harag,és mindenki megy a maga útján.

2021. jún. 1. 13:26
 50/55 A kérdező kommentje:

13:26

Nem érdekelnek a férfiak, pláne érzelmileg nem.Sosem érdekeltek utóbbi szempontból, de más szempontból sem nagyon.Nem igaz, hogy bárkibe bele tudnék szeretni.Voltak olyanok, akikkel évekig napi kapcsolatban voltam, de ez nem történt meg.Nem érdekelnek az olyanok, akiknek a külsőm miatt kellenék.Egy mély kaocsolatra vágyom, és nem párkaocsolatra.

A pszichológus sosem segített töredéket sem, mint ezzel a nővel a kapcsolatom.Ez volt az első gyógyító kapcsolatom, amióta anyu nincs az életemben.

Ez a nő meg...részéről van harag, nem kicsi.De nem mondja meg, hogy konkrétan miért gyűlöl, pedig kérdeztem.Legalább mondaná el, ennyivel tartozik nekem a hamis ígéretei után meg az illúzióba ringatás után, hogy végre lesz egy anyukám...

2021. jún. 1. 14:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!