Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vajon hogyan sullyedhettem idaig?

Vajon hogyan sullyedhettem idaig?

Figyelt kérdés
Mostanaban egyre gyakrabban veszem magamon eszre,hogy borzalmasan forrofeju vagyok.A suliban teljesen jol erzem magam aztan mikor hazamegyek es valami miatt ideges leszek,ocsmanyul kezdek el beszelni anyuval es apuval.Ma peldaul annyira merges lettem,mert apa orditozott velem,hogy -es nagyon banom-de nekiugrottam.Vagy ket percig probaltam csipni,szoritani ahol tudtam,de o elkezte tepni a hajam es a gardrobszekrenynek szoritott es a vallamat nagyon beutottem.Nem tudom miert vagyok ilyen,anyuek hatalmasat csalodtak bennem.Egyebkent nem drogozom,soha nem ittam alkoholt,majdnem kituno tanulo vagyok es eddig semmi problema nem volt velem.Az utobbi idoben elofordultak még ilyen dolgok,de ennyire durva nem.Nem tudom,hogy min valtoztassak,ha egyaltalan tudok,teljesen kifordultam onmagambol.

2014. szept. 12. 21:03
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Egyebkent 14 vagyok es lany,iden kezdtem a gimit.
2014. szept. 12. 21:05
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Valószínűleg a stressz az új suli meg az elvárások miatt, egy jó adag megfelelési kényszerrel megfejelve.

Szedj magnéziumot, komolyan jót tesz!

Ha nem változik a helyzet, akkor pedig jó lenne beszélni szakemberrel.

2014. szept. 12. 21:09
 3/12 anonim válasza:
60%
szia :) 14 vagy ilyenkor egy kicsit mindenki megőrül :) ne hibáztasd magad, ha nem szándékosan hisztizel... egyszerűen próbálj meg lehiggadni mikor beszélsz a szüleiddel, vagy ha úgy érzed, hogy nem bírod és ki fogsz akadni, akkor vegyél egy mély levegőt és menj be a szobádba... ha szeretnél beszélgetni, nyugodtan írj privit.. 23/L
2014. szept. 12. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát azért ez nem tűnik túl normális viselkedésnek és én se tudom, hogy mit csinálnék a szüleid helyében. Én igazán borzalmas kamasz voltam és egyáltalán nem voltam kitűnő tanuló, de az még nekem is durva, hogy nekimész a saját szüleidnek, szerintem pszichológushoz kellene fordulnod.
2014. szept. 12. 21:13
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

Tele lehetsz feszültséggel, stresszel, járj el sportolni, ott levezetheted.

Nem látsz esetleg összefüggést a menzeszeddel? Pl. előtte vagy ilyen, h megjön...

2014. szept. 12. 21:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Probald kezelni a problema forrasat, azaz mi valtja ki beloled ezt a viselkedest. Gondolkozz azon, hogy miert lettel ilyen, es mikortol kezdodott, es mit tehetnel, hogy masabb legyen... Eloszor is szuleimtol bocsanatot kernek a helyedben, es elmondanam, hogy mostanaban stresszes vagyok, stb. Ha csalodtak benned, akkor talan ezzel enyhitheted annak merteket...aztan minden egyes hiszti elott megkerdeznem magamtol, hogy megeri...tudod van egy jo mondas: "ha nem tudsz a csendnel okosabbat mondani, akkor hallgass"... kisit probalj meg szuleid kedvebe jarni, es helyrehozni a dolgokat :)
2014. szept. 12. 22:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Mindenki átmegy a kamaszkoron, de a legdurvább dolog az, ha megütöd a szülődet. Elhiszem, hogy nagyot csalódtak, gondolom te is csalódtál magadban. Nagyon komolyan bocsánatot kell kérned érte, ha még nem tetted.. A te eseted nem oldható meg vitaminokkal, valószínűleg dühkezelési problémáid vannak, amit a folytonos stressz váltott ki nálad. Szerintem beszélj a szüleiddel, hogy szeretnél szakemberrel beszélni, aki segít megoldani a problémáidat. Te nem csak nekiestél apádnak, hanem percekig csépelted.. ez fényévekre van a normálistól. Komoly lelki problémáid vannak, amit egyedül nem tudsz megoldani.
2014. szept. 13. 00:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, egyesek szerint a menstruáció előtt az oké, hogy nekimegy az apjának? És szedjen rá magnéziumot, vagy sportoljon? Ezeket azoknak szokták javasolni, akiknek van valami nagyon enyhe depressziójuk. Nem szégyen szakemberhez fordulni, ha baj van és gondolom a kérdező szüleinek is eszébe fog jutni ez. Abszolút nem normális viselkedés, nem lehet egy iskolaváltással, vagy a menstruációval magyarázni.
2014. szept. 13. 00:11
 9/12 anonim ***** válasza:

"Most komolyan, egyesek szerint a menstruáció előtt az oké, hogy nekimegy az apjának?"

Nem, nem oké, az okára próbálok fényt deríteni.

Ahhoz, h a probléma megoldódjon, meg kell keresni az okát.

Speciel a hugom menzesz előtt teljesen kivetkőzött önmagából és nem annyiról volt szó, h érzékenyebb, hisztisebb volt. Komoly problémái voltak, amit szerencsére sikerült megoldani. De ahhoz, h itt a neten segítséget tudjon nyújtani az ember, érdemes előtte kérdezni...

2014. szept. 13. 11:43
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom lehet-e osszefugges,de ma jott meg a menstruaciom.

Egyebkent mindenkinek nagyon halas vagyok a valaszaert,es eleg erosen gondolkozom a szakemberen,ha nincs mas lehetoseg.

2014. szept. 13. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!