Vajon hogyan sullyedhettem idaig?
Figyelt kérdés
Mostanaban egyre gyakrabban veszem magamon eszre,hogy borzalmasan forrofeju vagyok.A suliban teljesen jol erzem magam aztan mikor hazamegyek es valami miatt ideges leszek,ocsmanyul kezdek el beszelni anyuval es apuval.Ma peldaul annyira merges lettem,mert apa orditozott velem,hogy -es nagyon banom-de nekiugrottam.Vagy ket percig probaltam csipni,szoritani ahol tudtam,de o elkezte tepni a hajam es a gardrobszekrenynek szoritott es a vallamat nagyon beutottem.Nem tudom miert vagyok ilyen,anyuek hatalmasat csalodtak bennem.Egyebkent nem drogozom,soha nem ittam alkoholt,majdnem kituno tanulo vagyok es eddig semmi problema nem volt velem.Az utobbi idoben elofordultak még ilyen dolgok,de ennyire durva nem.Nem tudom,hogy min valtoztassak,ha egyaltalan tudok,teljesen kifordultam onmagambol.2014. szept. 12. 21:03
11/12 anonim válasza:
Létezik a PMS, pre-menstruációs szindróma. Érdemes lenne utána olvasni annak is, vagy ha már orvosnál, pszichológusnál jársz dühkezelési probléma miatt, akkor neki megemlíteni.
12/12 anonim válasza:
düh kezelő terápia,illetve küzdősport,ott kiélhted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!