Niceszisz kérdése:
Veszélyes lehet egy elmezavaros emberrel együtt élni, aki nem hajlandó kezeltetni magát semmilyen téren? Feltételezhetem hogy rám támadhat?
Figyelt kérdés
#férfi #orvos #kapcsolat #pszichiáter #skizofrénia #pszichiátria #tudathasadás #elmebaj #asszony #elmezavar
2018. aug. 19. 18:49
1/19 anonim válasza:
Igen. Ő nem tud dönteni az életéről. Te igen. Ha nem lehet kényszergyógykezelni, akkor költözz el!
2/19 anonim válasza:
Ha nem hajlandó kezeltetni magát, akkor veszélyes.
3/19 anonim válasza:
Miért élsz vele? miért használod a fazon pénzét,otthonát ha elmebetegnek tartod?
4/19 anonim válasza:
"Tornyospálca gyilkosság" google
5/19 A kérdező kommentje:
Kedves 3as! Nem használom sem a pénzét sem az ő otthonát. A fazont nem én tartom elmebetegnek hanem valóban az, mivel volt már kezelve (ahol kiderult a tudathasadásos elmezavar)2 évvel ezelőtt, azóta nem jar orvoshoz...
2018. aug. 19. 19:25
6/19 anonim válasza:
Akkor miért nem viszed orvoshoz? ha mellette vagy, akkor simán rá tudod szépen beszélni.
7/19 anonim válasza:
Akkor megismétlem az egyik előttem szólót: miért is vagy vele?
8/19 anonim válasza:
"Akkor miért nem viszed orvoshoz? ha mellette vagy, akkor simán rá tudod szépen beszélni."
Ezt viccnek szántad???? A legtöbb pszichikai beteget nem lehet rábeszélni semmire!
9/19 anonim válasza:
8 Ugyan már.. Ha valakivel tőrődnek, azok eljutnak dokihoz, mert megbizik bennük az adott személy..
De ha szőkőévente nyitsz rá, akkor ne is csodálkozz, hogy veled nem megy sehova az adott ember.
10/19 anonim válasza:
"Veszélyes lehet egy elmezavaros emberrel együtt élni"
Ezt csak akkor tudják meg a férfiak, ha már megnősültek.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!