Van egy ffi és 1 nő, akik együtt voltak egy ideig. Aztán külön váltak, lett mindegyiküknek külön gyereke. Később a gyerekeik összejöttek, de a szüleik is újra összejönnének. Ez mennyire zavarna titeket, a helyükben?
Aztán később kiderül, hogy amíg a szülők együtt voltak, lett egy közös gyerekük, akit a nő elutazásakor adoptált, így az apa se tudott róla. Milyen az, ha a szülők is, és a gyerekeik is együtt vannak? Végülis nem féltestvérek, csak ugye az titkos gyerek mind2 fiatalnak féltestvére.
Ez egy sorozatban van, gondolom páran felismeritek a történetet, én csak kíváncsi vagyok a véleményetekre :D
Én olyat ismerek, hogy a két fiatal egy pár és a szüleik (korábban nem ismerték egymást és már mindketten egyedül állóak) szintén összejöttek.
Szerintem érdekes és vicces. :)
Jaaaaa, a Serena meg a Dan?! Jó, hülye vagyok :D
Hát nem tudom mit szólnék, elég kaotikus, meg azért a gossip girl nem is egy átlag hétköznapi ember problémáit dolgozza fel, szóval nem tudom... Nem hiszem, hogy zavarna
Szerintem ezzel nincs gond, nem vérszerinti testvérek és nem is testvérként nőttek fel.
!!!SPOILER!!!!!!
A végén már nincsen együtt Lily meg Rufus, tehát megoldódik ez a helyzet.
Ez a 2. évadban van, de gondoltam hogy nem lesznek sokáig együtt. Egészen tetszik a sorozat, bár néha már azt gondolom, annyira túl van bonyolítva minden, hogy az már kissé túlzás. :D
Egyébként lehet engem se zavarna, bár nem tudom. Azért kissé fura lenne. :D
Lehet nem esne jól, ha utólag kiderül egy ilyesmi történet velem is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!