Van egy ffi és 1 nő, akik együtt voltak egy ideig. Aztán külön váltak, lett mindegyiküknek külön gyereke. Később a gyerekeik összejöttek, de a szüleik is újra összejönnének. Ez mennyire zavarna titeket, a helyükben?
Aztán később kiderül, hogy amíg a szülők együtt voltak, lett egy közös gyerekük, akit a nő elutazásakor adoptált, így az apa se tudott róla. Milyen az, ha a szülők is, és a gyerekeik is együtt vannak? Végülis nem féltestvérek, csak ugye az titkos gyerek mind2 fiatalnak féltestvére.
Ez egy sorozatban van, gondolom páran felismeritek a történetet, én csak kíváncsi vagyok a véleményetekre :D
szeretem a gossip girlt,de ez a Serena-Dan "úristen tesók vagyunk" szál szerintem túlzás volt.
ők teljesen fuggetlenul jöttek össze, akkor nem is tudták,hogy a szüleik anno jártak.szóval mèg azt se mondhatjuk,hogy egyutt nottek fel,tesókènt tekintve a masikra.
külön kedvencem amikor chuck bass apukája veszi el Serena anyukáját,ès akkor Serena meg Dan tesózza egymást. szerintem nem lesz a tesód az anyukád aktuális kanjának a gyereke...mondom, max ha együtt nő fel a nő ès a pasi gyereke,akkor okè, ha bizarr,de a történet szerint túl van dramatizálva...ha szeretek valakit nem szakítok vele,csak mert anya járt az apjával 20 ève.
a kozos testver valóban kicsit cinkes,..
amúgy Lily volt hazas csomoszor,nem varhatja el,hogy minden ferje gyerekèt tarták tabunak..ráadásul Rufus nem volt a fèrje azelott,mielott osszejottek Danèk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!