Hogyan lehet együtt élni egy pszichopatával?
Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 20:50
2/25 anonim válasza:
Némelyikkel egész jól:))) - pszichopatából is van sokféle, nem mindegyik agresszív barom - akivel persze sehogy. Persze kérdés az is, milyen a másik ember, ha sarkosan konformista, akkor esély sincs rá...
3/25 anonim válasza:
ismerek ilyet!
összevesztek az asszonnyal, behozta a stilht, és összevágta a konyhaasztalt!
na szerinted ezután, hogy lehet együtt élni egy ilyen emberrel?
4/25 anonim válasza:
Pszichopata az akinek nincsenek érzelmei.
Mit keres párkapcsolatban az akinek ilyen nincs?
Lelki problémája viszont mindenkinek van. Csak van aki nem vesz róla tudomást.
6/25 anonim válasza:
Nagyon szar. Nekem egy pszichopata a férjem.
7/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez miben nyilvánul meg? Te hogyan kezeled a felmerülő helyzeteket?
2014. nov. 6. 22:16
8/25 anonim válasza:
Engem inkább az érdekelne, miért marad valaki egy pszichopata mellett?
9/25 anonim válasza:
Állandóan mást hibáztat, antiszociális (hozzánk se jöhet senki vendégségbe), nem ismeri a kérem, köszönöm, sajnálom szavakat. Mások érzéseivel nem foglalkozik, nulla empátia. Egoista. Kifelé mást mutat, mindenkivel kedves, az ismerősök nagyszerű embernek tartják. Hogy miért marad az ember vele? Leginkább a gyerek miatt.
10/25 anonim válasza:
Hogyan kezelem? Nem nagyon tudom kezelni. Örülök, ha nincs itthon. Néha én utazom el. Ha feljön az emeletre, én lemegyek az alsó szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!