Fekete icus kérdése:
A párom papája és az én papám testvérek. Mi akk milyen rokoni kapcsolatban állunk? és magyarországon törvényes e h mi együtt élünk? Előző kapcsolatombol van egy kisfiam, el vehetik ezért tőlem?
Figyelt kérdés
2014. nov. 24. 13:32
1/19 Andizsuzsi válasza:
Másod unokatestvérek vagytok (ha a papa megfogalmazás nagypapát jelöl), törvényes.
2/19 anonim válasza:
A párod az unokatesód.Nem ismerem az erre vonatkozó törvényeket,de elég közeli rokon a vérfertőzéshez.
3/19 anonim válasza:
Bocs én az apukátokra gondoltam.
4/19 anonim válasza:
Másod unokatestvérek vagytok. Unokatestvérek között törvényes a házasság, kapcsolat ha erre gondolsz.
5/19 anonim válasza:
Hogy tud valaki a rokonával párkapcsolatban élni ?
6/19 A kérdező kommentje:
a hogy tud kérdésre a valasz -úgy h nem tudtuk h rokonok vagyunk. azelőtt sose láttam, hallottam róla. két ismeretlen ember ként találkoztunk. szerelmem első látásra volt.
a többi válaszolónak pedig köszönöm
2014. nov. 24. 13:48
7/19 anonim válasza:
És ez hogy derült ki? Továbbra is együtt maradtok így?
8/19 anonim válasza:
A másodunokatestvér nem számít semmilyen szempontból rokonságnak.
De ha ennél közelebbi rokonságban is lennétek, attól a gyereket semmiképpen nem veszik el töled, erre semmi ok sincs.
9/19 anonim válasza:
2. válaszoló: Vérfertözésnek a sülö-gyerek, vagy az édestestvér kapcsolata számít, más nem. Az elsö unokatestvérek már nem, a második meg végképp.
10/19 anonim válasza:
"Nem ismerem az erre vonatkozó törvényeket" - akkor miért írsz? Az unokatestvérek házassága Magyarországon jogilag engedélyezett, de a kérdésben még csak nem is erről van szó (ha a papa nagypapát jelöl).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!