Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hat éves kapcsolatomból szeretnék kilépni, mert már nem vagyok szerelmes a páromba, de a környezetem nem támogat, mondván a szerelem úgyis elmúlik, mi pedig megértjük egymást, maradjunk együtt. Menjek vagy maradjak?
Nem hiszem , hogy ez csak így ment , hogy hirtelen eljött a 6 év és már nem szereted... A te életed, a te döntésed. De ha egy fiú már 6 éve melletted van és szeret , akkor az már igazi szerelem. Kiléphetsz a kapcsolatban , de ne nagyon reménykedj , hogy valaki akár egy picit is jobban vagy annyira fog szeretni , mint ő.
F/18
Ez komoly"lelkileg kényelmesebb"?Abszolút nem erről van szó!Rájönni és bevallani az igazságot borzasztó és szomorú pillanat és azon gondolkodni hogyan tovább..egyedül.
Nem hiszem,hogy bármelyikőtök is szívesen lenne a helyemben.
nehogy már most jöjjön az, hogy ennyi idősen már bele kell törődni a sorsodba...full fiatal vagy.. igen baba, 40+évesen már nemigen lesz.. de kit érdekel a baba?.. anélkül is van élet. igen az élet értelme a család, de ha így hozta a sors hát na bumm.. ez van.
van aki 50-60évesen kezd új életet.. és nem bánják meg.. azt bánják, hogy ennyi ideig nem mertek lépni!
a döntés a tied.
amúgy meg ezt te érzed.. a szerelem nem tart örökké ez tény..
viszont ha már többet ölitek egymást mint egymás kedvébe jártok akkor az már nem elmúlt az szerelem hanem időpocsékolás..
az, hogy elmúlik a szerelem az csak jó.. kitisztul az agy és tudatosan tudunk a másik kedvére tenni, a másikat boldoggá tenni, felemelni, stb.
ha ez nincs meg köztetek akkor nem tudom miről beszélünk?
az ilyen párkapcsolatot úgy hívják, hogy gazdasági társulás.
a nő főz, mos, takarít, gyereket nevel, térdel, a pasi meg melózik. hol itt a szeretet? én nem látom
de ha szeret a párod akkor nem értem mi a baj..:)) mert ha boldogtalan vagy annak oka van.. na most akkor mi az oka? túlságosan szeret a párod? azt hogy?
ha ez ennyire nagy baj, akkor legyetek felnőttek... és húzás párterápiára. ez magától nem javul meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!