Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer valaki egy érzelmes dalt, amivel volt barátnőmnek üzenhetek? Részletek lent.
Barátnőmmel nemrég szakítottunk. Mindketten úgy éreztük, hogy nem illünk össze, már képtelenek vagyunk megfelelő türelemmel kezelni egymás idegesítő tulajdonságait. Azóta sokat gondolkoztam, és most, hogy érzem a hiányát rájöttem, hogy minden negatív tulajdonságával együtt szeretem, és még az is hiányzik, ami miatt régern kivoltam rá akadva.
Ezt el fogom mondani neki személyesen. De előtte szeretnék neki üzenni egy dallal, ami körülbelül azokat az érzéseket fogalmazza meg, amiket leírtam. Ha valaki ismer ilyet, és megosztja velem, azzal sokat segít, mert tudom, hogy fogékony lenne rá. Lehet angol is. Segítsetek kérlek, ha tudtok.
F27
Miley cirus-stay
arrol szol h viissza akarja kapni szerelmét mert hiányzik és jobban szereti mint valaha...sztem tökéletes :D
Ez pl elég érzelmes:
Slipknot - People = Shit
Ne üzengess..
Vagy monddel neki.. Vgy ne
De az érzelmes dalokkal való üzengetés sosem jön át
eleven hold
az a néhány tegnapi perc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!