Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmezavaros apukával mit...

Elmezavaros apukával mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Apámmal sose volt jó a kapcsolatom, agresszív alkoholista, ezzel szerintem mindent elmondtam. Tönkretette majdnem az életemet, szerencsére nem sikerült, viszont másokét igen, sokan szenvedtek miatta. Az a problémám, hogy állandóan jön utánam, beszélgetni akar velem, helyre akarja hozni a kapcsolatunkat. Kötelező vele beszélnem, különben kitesz a házból (még otthon lakok), de amikor leülök vele beszélni, akkor alig szakít időt rám, vagy bunkózik, vagy idegesítem, vagy mindig van valami baja. Anyám se tud vele mit kezdeni, sajnos függ tőle anyagilag. Helyre akarja hozni a kapcsolatunkat, de így? Amúgy én nem akarom.

2015. júl. 15. 20:50
 1/8 A kérdező kommentje:
Lemaradt: Nektek erről mi a véleményetek, miért csinálhatja ezt? Nem értem.
2015. júl. 15. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy elsősorban úgy tudnátok helyre hozni a kapcsolatotokat, hogy leszokik a piár.
2015. júl. 15. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
mondjuk el kell tartani saját magadat és nem nála lakni.
2015. júl. 15. 21:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezek a válaszok annyit értek, hogy inkább ne is írtatok volna:D
2015. júl. 15. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Próbálj kerülni vele minden konfrontációt, és közben kezdj gyűjteni arra, hogy ha elmérgesedne a helyzet el tudj költözni albérletbe.
2015. júl. 15. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod, addig is tolerálnod kell, amíg együtt vagytok. Ennyiből nehéz is tanácsot adni, hány éves?, dolgozik még, és anyukád, Te mennyi vagy? ilyenek.

Alkesszal nagyon nehéz szót érteni a hangulatváltozásai miatt. Viszont, ha agresszív veletek azt nem szabad tűrni. Nehezen kezelhető betegség, apukádnak is akarni kell a változást.

2015. júl. 15. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
:-) te idegesitobbnek tunsz az apadnal! En biztos nem laknek veled 2 percet sem. A feleseged bir?
2015. júl. 15. 21:29
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Költözz el. És a saját nyomorodért ne másokat hibáztass.
2015. júl. 15. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!