Kis gyerekkel hogyan találtál új párra? Milyen a gyerek kapcsolata az új "apukával"?
Arra lennék kiváncsi,hogy mennyi idő telt el válás óta mire találtál olyan embert akit a gyerekednek is bemutattál?Milyen a kapcsolatuk,érezhető e valami féltékenység akár melyik qrészről?Éesapa h áll az új társhoz?
Leginkább Nők válaszát várnám,mert az esetek többségében az anyával van a gyerek,tehát nem csak 2hetente kell látni(vagy még akkor sem) a párja gyerekét mint ugye egy apa esetében.
5 éves volt, mikor elváltunk. Új munkahelyem lett kicsit később, ott ismertem meg egy férfit. Párszor randiztunk, nem mutattam be a fiamnak.
Már majdnem 7 éves volt, amikor úgy fél év randizás után bemutattam a (most már) férjemnek. Átlagos a kapcsolatuk. Egyikünk sem kezeli úgy a helyzetet, hogy "új apukája" van a gyereknek. De nem is ragaszkodunk mereven a 2 heti láthatáshoz, találkoznak hét közben is, szoros maradt a kapcsolatuk az apjával. Amikor összeköltöztünk, megbeszéltük hogy természetesen a párom is rászól, ő is neveli, ezt a fiam egy idő után tudomásul is vette.
Az exem semmit nem szólt hozzá. A fontos dolgokat továbbra is vele beszélem meg (mit sportoljon a gyerek, milyen nyelvet tanuljon stb).
Amikor a férjemmel közös gyerekünk született, akkor volt egy nehezebb időszak a fiammal, de azt is átvészeltük. 10 éves volt.
4 és 10 évesek voltak a lányaim,amikor megismerkedtem a párommal,akkor költöztem el az apjuktól pár napja,az anyukámhoz.Több mint két éve élünk együtt négyesben.Nagyon jól megvagyunk,a lányok maximálisan elfogadják a nevelőapjukat,nem tekintik apjuknak,de ezt nem is várja tőlük senki,bár a kicsi néha apának szólítja,ha éppen olyanja van.Eleinte volt féltékenykedés,a kicsi részéről,de nem volt vészes,beszélgettünk vele erről többször is,és szép lassan ez el is múlt,most már tudja,hogy attól,hogy a párom belépett az életünkben,az iránta érzet szeretet nem változott.
Édesapa eleinte nem éppen fair módon viselkedett.Ha nála voltak a gyerekek,vagy ha csak felhívta őket telefonon,mindig szidta a páromat,és engem is.De mostanra már ez is elmúlt.Persze maradt nyoma,hisz nem vagyok hajlandó vele beszélni,email-ben kommunikálunk.A lányoknak jó a viszonya az apjukkal.
És a lényeg,igen,boldog vagyok,igen,nagyon megérte ez az egész :)A lányaim is szelídülnek,látják most már milyen ha két ember,szerelemben-szeretetben él.
Köszönöm a válaszokat!:-)
A párotok családja h fogadta,h gyerekes nőt választott a gyermekük?És a Te gyerekeddel hogyan bánnak?
Nem új apukát keresek!Ezért is tettem " " -be!Csak azért írtam új apukát mert sokan emlegetik így!Félre értettél!
Nem hagytak el,kapcsolatban vagyok,külön voltunk 6hónapig,visszakönyörögte magát de nem bírom!Azt hittem,hátha a gyerek és Mi miattunk meg tudjuk oldani a problémáinkat és családban együtt nevelhetjük a gyerekünket!De látom,küszöbön a szakítás mert ez így nem jó senkinek!A visszaköltözés előtt folyamatosan azzal nyomasztott, h majd az új pasim megveri a gyereket mert a szemében csak egy zabi gy.lesz...stb.persze nem volt senkim a fél év alatt,korai lett volna meg nem is nyitottam volna a r sok nyomás,duma miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!