Van itt olyan nő, akinek tönkrement, vagy megromlott a kapcsolata párjával az előző házasságból született gyerek/gyerekek miatt?
Ezzel a korosztállyal sajnos nehéz, az édes szülőknek ugyanúgy. Viszont te nyilván nem kötődsz hozzájuk annyira, hogy ezeket a dolgokat szülőként toleráld, ezt teljesen megértem.
Az kár lenne viszont, ha emiatt megromlana a kapcsolatotok. :( Próbáltál már a pároddal beszélni erről?
Az "édesanyjuk" lemondott róluk egy lakásért cserébe....aztán pereskedés, pénzt akart lehúzni, aztán a bíróság nekünk ítélte a fiúkat. 4 éve laknak velünk, de előtte is minden hétvégén, szünetben nálunk voltak.
Velünk nem beszél, a gyerekek előtt mindig mi vagyunk a sátánok, stb...
Hamis bizonyítékokkal rohangál a gyámügyre, egyszer az egyik gyerek az édes, a másikat kitagadja....szóval gonosz és bolond!
Bejár az iskolába, ott is minket aláz a tanároknál, nem lehet vele mit kezdeni...
Rólam folyamatosan azt hallják, hogy kur... vagyok, már nem is köszönnek, bármit mondhatok, mintha a falnak beszélnék...
Szeretetet, jó dolgot nem kapok ettől az egésztől, csak a kínlódást. Azt megértem, hogy a páromnak ők a gyerekei, de amennyi megaláztatáson, kínlódáson végigmentem ezzel az egész tortúrával képelen vagyok úgy kezelni őket, mint a saját gyerekeimet, pedig a párom ezt várja el...
Kedves utolsó! Tudom, hogy teljesen kilátástalan a helyzet...!5-6 éves koruk óta ismerem őket, rengeteget voltunk együtt, minden hétvégén, szünetekben....Együtt játszottunk, kirándultunk, nyaraltunk, sütöttünk...
Mi képviselünk a párommal egy erkölcsi normát, amit az anyja folyamatosan felrúg és keresztbe tesz.
Most már komolyan a különköltözésen gondolkodom, mert az életemből ráment az egészre 10 év és nem látok kiútat belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!