Mindig rend van nálatok? Ki pakol el étkezések után: szülő vagy gyerek/gyerekek?
Ha váratlan vendég érkezik, előfordul, hogy nincs rend a konyhában? Nincs felporszívózva, nincs elmosogatva? Esetleg ott áll a szennyes ruha a fürdőben?
Nálunk sajnos előfordul, hogy étkezés után órákat vár a koszos edény, míg valaki elmosogatja.
Légyszi írjátok le, hogy miért van/miért nincs rend állandóan, van-e kisgyerek vagy háziállat ami esetleg rendetlenséget csinál.
Nálam nagyon ritkán van teljes rend. Egyszer rendet rakok, egy óra múlva már kupi van megint. Mentségemre szóljon, hogy 2 éves gyerekem van, aki örökké csak pakol és pakol.
Különben segít rendet is csinálni, de ha olyat csinálok, amiben ő nem tud segíteni, akkor nem hagy élni, szóval nem egyszerű.
Nálunk soha nincs rend. Általában úgy néz ki minden, mint atomtámadás után. Így élünk. A vendégek jól bírják. Karácsony, húsvét szülinap. Akkor minden csodaszép.
Nálunk vagy festés van, vagy mázolás. Kislány 19 éves. Minden öltözésnél az összes ruháját idegesen kirángatja, felpróbálja, padlóra dobálja.Majd elfut a busz után. Este szenet festéket beledobja a közepébe.
Én időnként lecsiszolok ezt azt, majd 1-2 hétre otthagyom. Tepsiket áztatom.Vetőmagot földdel kikészítem negyedévvel élőbb.
Macska elég rosszul tűri a rumlit, szertene rendben élni.
előző folytatom.
A fiam szortírozza a cd-ket. a padlón. Csak az a baj, hogy 3 hetente jön csak haza Pestről, s így lassan halad. A vendégek tapsikolnak, hogy itt olyan bohém! Én be se ágyazok, ha tudom hogy este csak ágyba dőlni jövök haza.
Az asztalt szedd le rögtön,terítsd le, tegyél rá virágot s moss fel! meg a kagyló legyen tiszta! és a wc! Ha ez megvan(5 perc) akkor nem zavarja a vendéget a mosogató. Gondolja, épp most fogsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!