Egyedül nevelem a kislányomat ( 3 éves). Apukával van megállapodás láthatás ügyben. Mit tegyek?
Sziasztok!Egyedül nevelem a kislányomat( 3 éves). Apukával van megállapodás láthatás ügyben, de mivel külföldön dolgozik nem igazán jut ideje a gyerekre,ha haza is jön.-Új kapcsolata, és a barátok fontosabbak.Kb. 2 havonta látja 1 órahosszára, de akkor se tud vele mit kezdeni:nadrág gumiját a derekán kihúzza, majd visszaengedi a gyereken, a szilikonhajgumit a gyerek ujján csapkodja.
Így semmi kapcsolat nincs közöttük.A problémám annyi,hogy kellene a gyereknek apa, de így??Nem igazán tudom mit tegyek!Egyszer vajon megjavul?Meg attól tartok hogy felnő a kislány és ellenem hangolják, hogy ő akart volna jönni de én nem engedtem!
Köszönöm a válaszokat!!
Ket havonta egy ora, nem sok. Hamarosan el fog kopni "apuka"...
Amugy erre a gumis dologra terve, hany eves ez a joember?
En is megcsapnam gumival, csak az minimum eg motorbelso lenne... She.ggfej.
"A problémám annyi,hogy kellene a gyereknek apa"
Ez csak rajtad múlik, keress egyet!
Ne nosztalgiázz a régin, az a vonat már elment!
No és minél előbb, ne várd meg amíg a lányod 6-7 éves lesz, mert minden évvel csökken az esélye, hogy könnyen elfogad valaki mást!
Akkor az elejerol:6eves kapcsolat utan terhes lettem.Akkor mar gyengulobe volt a kapcsolatunk,de en szerettem volna a babat igy vallaltam egyedul is.O nem akar lemondani rola attol fuggetlenul h.igy viselkedik.Azzal van h.raer meg.A latogatassal meg azzal voltam h.teremeszetesen jojjon amikor akar.Mivel feleannyiszor erkezett meg igy lett birosagi vegzes.
Koszi a biztatast!!:-)de jelenleg munkahely,bolcsi es a lakas kozott ingazok.De en is abban remenykedek h.mas lesz az "apa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!