Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Adnátok felvilágosítást?Pillan...

Adnátok felvilágosítást?Pillanatnyi elmezavar miatt elmondtam egy nálam idősebb NŐnek, hogy nem közömbös nekem.Én is NŐ vagyok, ő anyám korabeli.(többi lent)

Figyelt kérdés

Akkor azt mondta, hogy azt hitte anyukaként tekintek rá kicsit, és, hogy átbasztam.

Aztán később gondolkodtam ezen sokat, és mégis úgy éreztem anyukámként érzek iránta, amit tudattam vele.Erre ő:"mindenkinek csak egy anyja van" Ezt megelőzően meg:" nem vagyok a családod" Meg mondta, hogy "ne ragaszkodj hozzám", "már bánom,hogy nem hagytalak megdögleni" Nekem kiskorom óta nincs anyukám, neki nincs gyereke.

Miért nehezményezte anno, hogy nem anyukaként kezeltem, ha meg nem érdekli később, hogy mégis csak úgy tekintettem rá?

Csak én érzem úgy vagy tényleg játszott az érzéseimmel?

2021. máj. 31. 12:30
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
53%
Igaza van a #10-nek! Én is kifordulnék magamból, ha leszbikus célzattal letámadnának. Pedig amúgy semmi bajom a homoszexualitással - de pls. ne velem!
2021. máj. 31. 13:05
 12/55 A kérdező kommentje:

13:05

Milyen letamadás?Te nem tudod mit beszélsz.

2021. máj. 31. 13:12
 13/55 anonim ***** válasza:
32%

Hogyne tudnám....!

Ha egy lezbi (akiről addig nem tudtam hogy az) közölné velem bejövök neki, hát jól elküldeném melegebb égtájra!

Ha valakiről nyilvánvaló, hogy heteró, azt miért rohanod le homó közeledéssel...????

2021. máj. 31. 13:15
 14/55 anonim ***** válasza:
72%
Te allitod, hogy nem tudjuk mit beszélünk, a valóság megis igazolja önmagát. Pont a te helyzetedben, ahol ez a nő nem akar többet hallani rólad. Neki ez nem összeegyeztethető, hogy te hirtelen szerelembol anya-lany kapcsolatba estel át és azt akarja hogy hagyd beken. Elcseszted.
2021. máj. 31. 13:19
 15/55 anonim ***** válasza:
28%

Azért mókás, hogy egy heterónál furcsa és elitélendő, ha nem fogadja egy meleg szexuális közeledését, ugyanakkor egy melegnél teljesen természetes és elfogadott, hogy ugyanezért elhajtja a heterót.

Tényleg elmebaj már, ami a világban megy.

Még a végén megéljük azt is amit a Hofi mondott:

"Én elfogadom a melegeket, csak ne tegyék kötelezővé!"

2021. máj. 31. 13:22
 16/55 A kérdező kommentje:

Megnézném kik azok akik itt írkálgatnak.Hány évesen, mivel foglalkoznak... Borzalom, ami itt megy.

Kezdjük ott, hogy ő adott puszit az én tarkómra meg ő paskolta meg azbén hátsóm.Ha ő TELJESEN heteró, -még, ha nem is tudja még, hogy én nem vagyok az-, akkor ad az arcra, homlokra, fejre puszit.Nem nyak hátuljára, és nem paskolgatja a hátsóm.Hát ennyi.

Én ezzel szemben csak megöleltem, megfogtam a kezét, mert a nem létező anyámként néztem rá, bár tudom ez sokaknak hihetetlen.De az legyen az ő bajuk.Attól tartok ő sem érti, hogy létezik egyszerre két érzés is.Vagy csak tényleg sosem szeretett lányaként.

2021. máj. 31. 13:28
 17/55 anonim ***** válasza:
87%

#16: Apránk3nt tálalod az egyre szaftosabb részleteket?

Vagy most találod ki, h a sztorid színesebb legyen??

2021. máj. 31. 13:33
 18/55 anonim ***** válasza:
#15: 👍😂😎
2021. máj. 31. 13:33
 19/55 anonim ***** válasza:
77%

Alakulgat a sztori!:D

A kérdésben még "Pillanatnyi elmezavar miatt elmondtam egy nálam idősebb NŐnek, hogy nem közömbös nekem.Én is NŐ vagyok"

most meg

"Én ezzel szemben csak megöleltem, megfogtam a kezét."

Nos, én anya vagyok (igazi!:) és odaadok puszit a gyerekemnek, ahol éppen érem. Volt, hogy a tarkójára, amikor tanult és fel volt fogva a haja, mert olyan kedves látvány volt a kis kunkorodó fürtjeivel, a törékeny kis nyakával, mint egy virágszál. A fenekére is paskoltam már nem egyszer, sőt, a fiamnak is. Ettől még egyikük sem gondolta, hogy szerelmes vagyok belé, én sem.

De lendüljünk ezen túl és áruld el végre, hogy MI A KÉRDÉS?

Mert ez eddig, legalábbis számomra nem derült ki!

Ha esetleg az, hogy lehetsz e szerelmes "anyádba", akkor nem!

2021. máj. 31. 13:46
 20/55 A kérdező kommentje:

13:33

Egyáltalán nem találom ki.Ezt eddig nem akartam leírni.Csak a kommentek láttán gondoltam, hogy akkor lássátok a teljes képet, és így mondjatok független véleményt erről az egészről.Mert én nem bírom felfogni... És kérlek, ne offoljatok.

2021. máj. 31. 13:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!