Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Adnátok felvilágosítást?Pillan...

Adnátok felvilágosítást?Pillanatnyi elmezavar miatt elmondtam egy nálam idősebb NŐnek, hogy nem közömbös nekem.Én is NŐ vagyok, ő anyám korabeli.(többi lent)

Figyelt kérdés

Akkor azt mondta, hogy azt hitte anyukaként tekintek rá kicsit, és, hogy átbasztam.

Aztán később gondolkodtam ezen sokat, és mégis úgy éreztem anyukámként érzek iránta, amit tudattam vele.Erre ő:"mindenkinek csak egy anyja van" Ezt megelőzően meg:" nem vagyok a családod" Meg mondta, hogy "ne ragaszkodj hozzám", "már bánom,hogy nem hagytalak megdögleni" Nekem kiskorom óta nincs anyukám, neki nincs gyereke.

Miért nehezményezte anno, hogy nem anyukaként kezeltem, ha meg nem érdekli később, hogy mégis csak úgy tekintettem rá?

Csak én érzem úgy vagy tényleg játszott az érzéseimmel?

2021. máj. 31. 12:30
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
94%

Felnőtt létedre minek keresnél mást az anyaszerepre????

Éld a saját életedet!

2021. máj. 31. 16:10
 32/55 A kérdező kommentje:

16:10

Mert más egy anya-lánya kapcsolat meg más egy haveri kapcsolat vagy wgy párkapcsolat.Ennyi.Nem vagyunk egyformák, mindenki másra vágyik.Én pl sosem vágytam három saját gyerekre, valaki meg arra vágyik, de nekem ez nem gond.A kérdésre válaszoljatok légyszi.

Amúgy, ha valamire te is több, mint 10 éve vágysz gyerekkorod óta, akkor azt valószínű te sem tudod elnyomni magadban.Főleg, ha tudod, hogy nincs sok hátra, de ebbe pláne nem akarok belemenni.

2021. máj. 31. 16:14
 33/55 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem pszichológussal beszélj....

Nem normális harmincévesen, hogy a tízéves korodbeli vágyaidat próbálod megvalósítani....

2021. máj. 31. 16:19
 34/55 anonim ***** válasza:
91%

Újabb fordulat a sztoriban... "nincs sok hátra".

Estig még van idő, be lehet készíteni a kólát, popcornt...

2021. máj. 31. 16:20
 35/55 A kérdező kommentje:

16:19

Sosem múlt el ez a vágy.Pont ez az.

Egyébként a húszhoz majdnem közelebb vagyok, mint a harminchoz csak mondom.

2021. máj. 31. 16:21
 36/55 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is érvényes a pszichológus!
2021. máj. 31. 16:26
 37/55 A kérdező kommentje:

16:26

Voltam, beszéltem vele erről.Most itt vagyok.Ennyit erről... A pszichológust általában az ajánlja, akinek nincs ilyen komoly gondja.Tapasztalat.Bár egy kis pszichológus segítene életem veszteségén, állandó hiányán, mardosó fájdalmán és a hatalmas ürességen.Meg, hogy senki nem nyitja rám az ajtót, fel sem hív.Ilyenek a barátok meg a párkapcsolat...TAPASZTALAT.Egy anya más...jó esetben.Viszont ezek szerint a kérdésben szereplő hölgy sosem gondolta komolyan, hogy lányaként szeret.Akkor nem viselkedne így.Nem véletlen kértem volna még a FŐ KÉRDÉSRE válaszokat, és nem egyéb, félig offolós kommenteket.

2021. máj. 31. 16:34
 38/55 anonim ***** válasza:
94%

Ezen nem lehet mást csinálni kérdező. Attól mert nincs anyád, az életedet még tudni kellene élni. Ha mindenki akinek nem volt anyja, vagy xar anyja volt ennyit hisztizne, hamarost véget érne a világ.

Helyette mi megtanulunk barátokat szerezni, párkapcsolatot élni, gyereket nevelni.

És de, egy jó barátnő tud pont olyan lenni, mint egy anya, vagy még több is.

De velem is csak egyszer kellett volna ezt eljátszanod, hogy "hát az van, hogy szerelmes vagyok beléd". Aztán meg betolod, hogy "ja, félreértés volt". :D

Tudod kinek veszi ezt be a gyomra.

Én egyik barátnőmbe, se anyámba, se apámba nem tudnék szerelmes lenni sohasem, mert nem az a funkciójuk, ezt minden normális ember tudja. A te agyadban meg zavar van, hiába nyekeregsz.

2021. máj. 31. 17:40
 39/55 anonim ***** válasza:
94%

Igazad van, ez már eleve egy fura kettősség, 38-as!

Ha valakire anyámként tekintek, akkor a szexuális bármi letiltódik a normális emberben - hiszen az anyám felé nem lehetnek szexuális vágyaim. Kivéve persze Ödipusz, de ez más tészta. :))))

2021. máj. 31. 17:47
 40/55 A kérdező kommentje:

Beszéltem róla pszichológussal, azt mondta lehetséges egyszerre a kettőt érezni, és ő nem a VÉRSZERINTI anyám.Így is csoda, hogy ennyira hasonló érzéseket érzek iránta, mint anno anyám iránt.

Amúgy a szerelem résznél inkább az érzelmi vonzalom dominál és nem a másik fajta vonzalom.

2021. máj. 31. 18:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!