Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Adnátok felvilágosítást?Pillan...

Adnátok felvilágosítást?Pillanatnyi elmezavar miatt elmondtam egy nálam idősebb NŐnek, hogy nem közömbös nekem.Én is NŐ vagyok, ő anyám korabeli.(többi lent)

Figyelt kérdés

Akkor azt mondta, hogy azt hitte anyukaként tekintek rá kicsit, és, hogy átbasztam.

Aztán később gondolkodtam ezen sokat, és mégis úgy éreztem anyukámként érzek iránta, amit tudattam vele.Erre ő:"mindenkinek csak egy anyja van" Ezt megelőzően meg:" nem vagyok a családod" Meg mondta, hogy "ne ragaszkodj hozzám", "már bánom,hogy nem hagytalak megdögleni" Nekem kiskorom óta nincs anyukám, neki nincs gyereke.

Miért nehezményezte anno, hogy nem anyukaként kezeltem, ha meg nem érdekli később, hogy mégis csak úgy tekintettem rá?

Csak én érzem úgy vagy tényleg játszott az érzéseimmel?

2021. máj. 31. 12:30
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:

13:46

Anyu kiskoromban sem csinálta ezeket, pedig nagyon közeli volt a viszonyunk.Aztán kikerült az életemből akaratán kívül, most az mindegy.

Számomra furák voltak ezek a gesztusok.Ha megölel az nem, hogy megfogtam a kezem az sem annyira.Na de egy nyak hàtuljára adott puszi meg a hátsóm megpaskolása...nekem fura.A kérdés az, amit eredetileg kiírtam, csak így jobban véleményt tudtok formálni, hogy vannak részletek is.

2021. máj. 31. 13:51
 22/55 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen mindegy, hogy leszbikus vagy heteró sztoriról van szó. A legtöbb nőt az is kiakasztaná, ha egy fiú, akire a fiukként gondoltak, közli, hogy anyakomplexusa van és bejön neki. Ha meg ilyet mond, hogy "miért nem hagytalak megdögleni", akkor anyaként se kellene gondolnod rá.
2021. máj. 31. 13:51
 23/55 A kérdező kommentje:

13:51

Köszönöm a normális választ!Csak sajnos nem tudom elfelejteni.Mivel ez nem egy szimpla szerelem, mert, akkor már megtettem volna.Egyrészt ő tényleg olyan nekem, mint a rég elvesztett anyám.Ugyanúgy meg tud nyugtatni a közelsége, mint anno a saját anyámé.Soha senki nem volt erre képes anyu óta.Olyan ösztönösen kötődöm hozzá, mintha tényleg az anyám lenne.

Jó lenne tudni miért gyűlöl.Emiatt a kettős érzés miatt vagy amúgy terhes neki, hogy anyámként (is) tekintek rá, és emiatt még mindig nem tettem le róla.És egyszerűen nem hajlandó megmondani, pedig talán segítene a trauma feldolgozásában.

2021. máj. 31. 13:58
 24/55 anonim ***** válasza:
74%

Gyulolet, undor - ne vedd annyira magadra kerdezo ezeket a reakciojat. Siman lehet hogy tenyeg benne is volt egy kis tetszeni akaras iranyodba es azon borult ki, hogy mi lett ebbol. Mert a tetszeni akaras egyaltalan nem biztos hogy leszbikus indittatasu, lehet valaki csak altalanos tetszeni-akaro. Egyebkent a te vonzalmad sem feltetlenul leszbikus. Akinek serult az anya-kepe, annak serult a no-kepe, kell egy "ideal", amit lehet utanozni stb.

Most ez neked nagy veszteseg, de sajnos szukseges pofon volt hogy ne kergess hiu abrandoka. Amit kaptal, tedd el, es probalj tovabblepni... Az evek alatt majd meglatod hogy mi tanitott neked o, es hogy a tanitas is azert volt hogy valaki legyel vegul.

2021. máj. 31. 14:07
 25/55 anonim ***** válasza:
62%

#19: én is így látom, hogy rugalmasan alakul a végkifejlet... (17 voltam)

:-D

2021. máj. 31. 14:11
 26/55 A kérdező kommentje:

14:07

Undor?Hiszen ő dicsérgetett milyen jól nézek ki.És egyébként tényleg nem vagyok csúnya.Meg mondom, SOSEM közeledtem felé ÚGY, hát akkor miért undorodik tőlem?

De, én két érzést érzek iránta, ez biztos.

2021. máj. 31. 14:15
 27/55 anonim ***** válasza:
100%

Akármilyen mozgatórugóid is vannak, ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. Ha ő nem akar veled semmiféle kapcsolatot, azt tudomásul kell venni, és tovább kell lépni. Ehiszem, hogy sz.r, de előbb-utóbb ez is elmúlik.

Egyébként lehet, hogy nem ártana elmenned egy pszichológushoz. Nem azért, mert nem vagy heteró, hanem mert másban keresed az anyádat. Sajnos egyetlen felnőtt kapcsolat sem tudja pótolni azt, amit az ember a saját anyjától gyerekként nem kapott meg.

2021. máj. 31. 14:39
 28/55 A kérdező kommentje:
Írjatok még véleményeket légyszi!
2021. máj. 31. 15:53
 29/55 anonim ***** válasza:
91%

Mit kéne még írni???

Az illető nem kér belőled. Próbáld elfogadni. És keress más célszemélyt a vágyaidnak.

2021. máj. 31. 15:57
 30/55 A kérdező kommentje:

15:57

Nyilván más sem akarna az édesanyám lenni.Meg valamiért hozzá úgy kötődöm, másnál ez nem szokott előfordulni.Ilyet nem lehet csettintésre érezni.Ez is fura, hogy iránta így érzek, hiszen nem az anyám vérszerint.

Egyébként a fő kérdésre szeretnék még válaszokat kapni, nem arra, hogy keresnem kellene-e mást vagy sem.Köszönöm!

2021. máj. 31. 16:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!