Ki érzi úgy, hogy magányos, mert nincsenek barátai?
Én is az vok és tudom, hogy egyedül pusztulok meg valahol, de nem érdekel én így érzem jól magam :)
18/F
Én túl sokszor váltottam iskolát. Szüleim egyik suliból cibáltak a másikba. Szóval a barátaimmal nem nagyon tudtam tartani a kapcsolatot. Aztán amikor már nagyobb lettem (14-15 éves) akkor már én nem tudtam beilleszkedni sehova se, meg nem is nagyon akartam, mert úgy voltam vele, hogy minek, úgyis megyek nemsoká a következő suliba... De persze volt, hogy szerettem volna barátkozni, de nem nagyon ment, mert teljesen antiszoc voltam. :S :D Szal most úgy áll a helyzet, hogy nincsenek barátaim, de most már nem is annyira igénylem őket, mint régen. Csak akkor amikor illene a barátaiddal ünnepelni, mint pl.: szilveszter meg ilyenek, amikor még jobban hangsúlyozódik, hogy egyedül vagyok, akkor hiányzik a társasági élet. De az év nagy részében elvagyok egyedül.
Örülök, hogy elmondhattam. :D
Nekem leírhatjátok a gondjaitokat meghallgatom :)
Úgyis Én voltam mindig is a lelki szemetesláda :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!