Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki érzi úgy, hogy magányos,...

Ki érzi úgy, hogy magányos, mert nincsenek barátai?

Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 A kérdező kommentje:
42., bocs h eltüntem de törit kellett tanulnom:))
2010. jan. 25. 17:35
 52/78 anonim ***** válasza:

Én is az vok és tudom, hogy egyedül pusztulok meg valahol, de nem érdekel én így érzem jól magam :)

18/F

2010. márc. 5. 20:07
 53/78 anonim ***** válasza:
fel a fejjel =))
2010. márc. 11. 15:55
 54/78 anonim válasza:
100%
Megkésve ugyan, de én is csatlakozom a klubhoz! :) Azért kicsit megvigasztalt, hogy nem én vagyok az egyetlen a vulágon, aki úgy érzi h örökké egyedül lesz.
2010. márc. 21. 10:53
 55/78 A kérdező kommentje:
szerintem nagyon sokan vannak így
2010. márc. 28. 18:11
 56/78 anonim válasza:
100%
Nincs senki akinek eltudom mondani a bajaimat és iszonyatosan szendvedek ettől:(
2010. márc. 29. 18:21
 57/78 anonim ***** válasza:
42%
ti itt. nem szeretitek a társaságot, nem tudtok beilleszkedni, utáljátok az embereket, unalmasnak tartjátok őket, vagy miért vagytok egyedül?
2010. márc. 30. 15:47
 58/78 anonim ***** válasza:

Én túl sokszor váltottam iskolát. Szüleim egyik suliból cibáltak a másikba. Szóval a barátaimmal nem nagyon tudtam tartani a kapcsolatot. Aztán amikor már nagyobb lettem (14-15 éves) akkor már én nem tudtam beilleszkedni sehova se, meg nem is nagyon akartam, mert úgy voltam vele, hogy minek, úgyis megyek nemsoká a következő suliba... De persze volt, hogy szerettem volna barátkozni, de nem nagyon ment, mert teljesen antiszoc voltam. :S :D Szal most úgy áll a helyzet, hogy nincsenek barátaim, de most már nem is annyira igénylem őket, mint régen. Csak akkor amikor illene a barátaiddal ünnepelni, mint pl.: szilveszter meg ilyenek, amikor még jobban hangsúlyozódik, hogy egyedül vagyok, akkor hiányzik a társasági élet. De az év nagy részében elvagyok egyedül.

Örülök, hogy elmondhattam. :D

2010. márc. 30. 16:32
 59/78 anonim ***** válasza:
Jah! Amúgy az engem is zavar, hogy nem tudom kivel megosztani az élményeimet (legyen az pozitív vagy negatív). De főleg az rossz, amikor valami gondom van és nincs kitől tanácsot kérni vagy együttérzést "kapni". De idővel megszokja az ember. :D
2010. márc. 30. 16:37
 60/78 anonim ***** válasza:

Nekem leírhatjátok a gondjaitokat meghallgatom :)

Úgyis Én voltam mindig is a lelki szemetesláda :D

2010. márc. 30. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!