Nincsenek igazi barátaim. Van itt olyan aki szívesen ismerkedne, barátkozna és hasonlóan magányos, mint én?
halihó, itt szintén 19/L Pestről. bennszülött kategóriás :)
hogy megértenénk-é egymást, így nehéz megállapítani, ha gondolod, írj emilt, és msn-címet cserélünk.
uff, beszéltem!
Szia!
Én meg Pesten tanulok, ha van kedved beszélgetni, írj egy privát üzenetet. 21/F
ez így szívás, nekem pont Pesten volt vagy ötezer barátom, aztán vissza kellett költöznöm vidékre, itt 1 (egy) sincs, nem is ismerek senkit. így neked sem tudok segíteni, max embereket/helyeket ajánlhatok, ha minden kötél szakad. :)
F/24
Ha pár jó szóra vágsz, nyugodtan írj.
19f
Vannak barátaim, de mégis magányosnak érzem magam. A párom két hete hagyott el így még sokkal nehezebb. Új emberekre új barátságokra vágyok akikkel nem kell mindig a rossz dolgokról beszélgetni.
ha gondolod írj egy emailt, szívesen barátkozok
20/L (pesti vagyok)
Szia,én szívesen barátkozok:)
Fehérváron vagyok kollégista,de sokat járkálok Pesten...én is pár hónapja vagyok itt és sokszor magányosnak érzem magam...:( Szeretnék valakit akivel lehet jókat beszélgetni illetve elmászkálni ide-oda...
Mosolygós,kedves és energikusnak mondhatom magam:) 21 vagyok! Ha gondolod írj bátran ide: szasz_moni@freemail.hu
szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!