Ki érzi úgy, hogy magányos, mert nincsenek barátai?
Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 20:35
11/78 anonim válasza:
vagy családdal is lehet szilveszterezni,nem?
és ők azok akik leginkább megértenek,és nem fognak egy szavad miatt sem lenézni téged.
12/78 anonim válasza:
Én. 19 év alatt egyre jobban bebizonyosodott, hogy egész életemben egyedül leszek, és egyedül fogok megdögleni. Most örüljek neki?
13/78 anonim válasza:
csatlakozom
19,barátok nélkül
)':
15/78 anonim válasza:
Nekem vannak barátaim. Igaz csak olyan szimpla barátok, tudom, hogy egyikőjük sem tenné tűzbe értem a kezét. De nem is számítok többre. Erről csupán én tehetek, én nem tudok senkit sem igaz barátomnak tudni. Mintha egy burkot építettem volna magam köré, és ezt látják a többiek is. Viszont meg vagyok így is... egyenlőre. :)
16/78 A kérdező kommentje:
tök jó, majdnem mindenki 19 éves:) nem fogsz egyedül megdögleni, ne mondj ilyet.
2010. jan. 1. 21:23
17/78 A kérdező kommentje:
21:04 L/F??
2010. jan. 1. 21:24
19/78 anonim válasza:
Én egyedül vagyok.. de nem vagyok magányos, mert elképzelek egy világot, ahol kedvesek az emberek, és én is érek valamit.
Amolyan látszatbarátaim vannak, csakhogy ne legyek iskolai célponttá, h n legyek az a lány aki nem beszél senkivel.
Itthon együtt vagyok a családdal, dehát ez semmit se ér, mert egyedül érzem magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!