Ki érzi úgy, hogy magányos, mert nincsenek barátai?
Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 20:35
1/78 anonim válasza:
Én. Itthon szilveszterezni már évek óta eléggé elkeserítő még akkor is, ha csak 19 éves vagyok.
2/78 A kérdező kommentje:
dettó. én is 19, és én is itthon szilveszterezem évek óta
2010. jan. 1. 20:45
5/78 anonim válasza:
én , de nekem még csak ez volt a 2. szilveszerem itthon egyedül , előtte azért voltak barátaim és tudtam velük menni , meg szenvedni , márra sajnos nincs egy sem.
6/78 A kérdező kommentje:
:(
2010. jan. 1. 20:55
7/78 anonim válasza:
nekem se nagyon vannak de csöppet se vagyok magányos, nem tom miért
8/78 A kérdező kommentje:
hát ha szenvedtél velük az se sokkal jobb mint a mostani állapot.
2010. jan. 1. 20:57
9/78 A kérdező kommentje:
én se mindig vagyok, de sokszor rámtör..sajnos
2010. jan. 1. 20:58
10/78 anonim válasza:
ne legyetek már letörve ha csak egy ismerőst akiről tudjátok,hogy nem bunkó f@sz kérdezzétek meg,hogy veletek e tarthatok,és ha rendes az illető,nem fog nemet mondani!
barátokat lehet,hogy nehéz szerezni,azt elhiszem például én ugyanazt a társaságot tekintem barátaimnak már évek óta,mert évek elatt lehet csak megismerni egy jó barátot,de mégsem olyan nehéz szerezni higgyétek el!
de egy haverból vagy egy jó ismerősből is lehet barát,ne legyetek letörve,és ne féljetek az emberektől,ennyit tudok tanácsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!