Ki érzi úgy, hogy magányos, mert nincsenek barátai?
Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 20:35
21/78 anonim válasza:
Én is itt vagyok,rólam se feledkezzetek el:)18/L
23/78 anonim válasza:
Igen, lehet családdal is szilveszterezni, én ezt tettem, de olyan volt, mintha egyedül lennék... Az apámmal tv-zni, miközben tűzijátékoznak a szomszédban és mindenki boldog, ünnepel szó szernt az egész világ... Magányosabbnak érzem magam szilveszterkor, mint az év összes többi napján együttvéve.
(Első voltam 19/L)
Ui.: megfogadtam, hogy jövőre másképp lesz, vagyis idén...
24/78 anonim válasza:
a magány furcsa szó, minden ember magányos lehet hogy csak ritkán, nagyon sokan elfojtják magukban. A barát is furcsa szó attól függ kinek mit jelent mert lehet igaz barát akit mindenki akar, akivel mindent meg lehet beszélni, ha erre gondolok akkor szerintem csak a föld minimális százaléka büszkélkedhet vele, de általában az ember közösségben mindenki csak azt akarja hogy középpontba kerüljön, ha csak három ember is beszélget, tehát hogy menő fej legyen és ilyenkor nem biztos hogy olyan bárátra lel aki nem használja ki vagy nem beszéli ki a háta mögött, nem őszinte, őket inkább haveroknak mondanám nem tudom hogy ez érthető és nem akartam megbántani senkit se csak ennyit sikerült most kihoznom az agyamból
25/78 anonim válasza:
nah, akkor idén majd eggyüt szilveszterezünk :D
26/78 anonim válasza:
Okés, megalapítjuk a magányosok klubját? :D:D
28/78 anonim válasza:
Én sem mondhatom sajna hogy vannak barátaim, pedig olyan jó lenne egy olyan igazi barát akinek elmondhatom mi bánt, meg ilyenek. :(
Jöhetek én is a klubba? XD
29/78 anonim válasza:
persze! mostmár vagyunk négyen ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!