Gondolhatok magamra?
Röviden és butítottan írom le, mert már fáradt vagyok.
Pár éve edzek, de sajnos sz*r a genetikám, ezért nem úgy izmosodok, ahogy kéne. Inkább mint egy inas parasztFIÚ... nem mint egy FÉRFI.
Az arcom sajnos nem jóképű, hanem átlagos. Így a rendes lányoknál sem vagyok nyerő, sajnos.
Most adódott egy alkalom, hogy belekezdjek egy szteroid kúrába.
Sokan tolják, és ahhoz képest kevesen halnak bele. De egy kicsit sajnálnám a szüleimet és a tesóimat, ha valami bajom esne mégiscsak.
Most úgy gondolok erre, hogy az álmaim megvalósítása a tét. Mindig is izmos akartam lenni, és családot is szerettem volna alapítani (amihez ugye barátnő kell).
Így most "két legyet egy csapásra"... sikerülne. Két álom válhatna valóra.
Mi a véleményetek?
Sokkal többet kapok a kondizástól, mint amennyit egy nő tudna nekem adni... ezért is választottam inkább a kondizást a "csajozás" helyett.
Persze az sem mellékes, hogy nem vagyok külsőre olyan pasi, akibe bele tudna szeretni egy lány, mert nem vagyok jóképű.
Mert nekem küldtél képet. És a külsőddel semmi baj nem volt. Jobban néztél ki rajta, mint az ismerőseim többsége. :)
Még mindig nem hiszed el, hogy csak rossz lányokat fogtál ki. De mint látszik, senki nem tud meggyőzni az ellenkezőjéről. :( Egyszer talán belátod.
Milyen téren? Edzés terén sikerült egy kis súlyt magamra szedni. És ez már akkor is megmarad, ha nem figyelek rendesen a táplálkozásra :)
Bár még így is véznának látom magam. És elkezdtem crossfit jellegű edzéseket csinálni.
Megjött. Természetesen most sem vesznek észre, de valahogy ez a történet már nem érdekel.
Amiken keresztül mentem már nem vágyok párkapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!