Nektek is be kell számolnotok a férjeteknek, hogy mire költitek a pénzt? Semmi extra: fizetem a csekkeket belőle, a gyerekek edzéseit, stb. Számomra ez olyan megalázó. Mintha én elszórnám a pénzünket magamra!
itt attól is függ a dolog, h ki keresi meg azt a pénzt. ha te, akkor semmi köze hozzá, ameddig a gyerekeknek van mit ennie, ruhája, számlák be vannak fizetve.
ha ő, akkor valamennyire talán jogosan várja el, h a nagyobb kiadásokról beszámolj. gondolom nem egy doboz tampon vagy csomag zsepi miatt csapja a patáliát.
Az azért valahol normális ha érdekli a férjedet, hogy mennyi volt a rezsi meg mennyibe voltak az edzések.
Nem mindegy a hangsúlya. Egy szigorú elszámoltató hangnem más mint a puszta érdeklődés.
Ez neked kell érezned, hogy itt melyikről van szó. Ha csak érdeklődik azzal nincs semmi gond. Sőt!
én keresek többet, de egyáltalán nem tudom mire költi, és nem is foglalkozom vele ... így kényelmes ... ő meg nem szórja el
szép lenne, ha elszámoltatnám, hiszen felnőtt, családanya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!