Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is be kell számolnotok...

Nektek is be kell számolnotok a férjeteknek, hogy mire költitek a pénzt? Semmi extra: fizetem a csekkeket belőle, a gyerekek edzéseit, stb. Számomra ez olyan megalázó. Mintha én elszórnám a pénzünket magamra!

Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 21:40
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
nem kell beszámolnom, de én mindig elmondom, és én is szeretem, ha megmondja, mire költ. Igazából nem is amiatt, mert hülyeségre költi, hanem mert jó tudni, hogy mennyi van/marad a hónapban. Elmondja, rendben, tudom. Nem szoktam hepciáskodni érte, a nagyobb kiadásokat meg úgyis megbeszéljük, mert nincs annyi, hogy észrevétlenül lehessen vásárolgatni.
2012. dec. 17. 14:27
 32/32 anonim ***** válasza:
Nem beszámolok, hanem általában meg szoktuk beszélni. De én is ugyanúgy megkérdezem tőle, hogy mennyit költött, ha költött valamire. Csupán csak azért, hogy tudjuk, hogy állunk, hogy jövünk ki a hónapban. Eleve magamtól mondom neki, hogy mondjuk elmentem ma bevásárolni, költöttem x ezer forintot, vettem kaját, ez eddig meg eddig lesz elég, és maradt nálam ennyi és ennyi, hogy tisztában legyen vele, ha valami nagyobb kiadást tervez, hogy még mennyiből tudunk gazdálkodni, és annak mire kell elégnek lennie. De ő is épp így el szokta mondani, hogy nála mennyi maradt, bár inkább nálam szokott több pénz lenni, mert én vagyok az, aki ráér napközben bevásárolni, meg úgyis én találom ki javarészt, hogy mondjuk mit együnk, főzni is én szoktam, mert nekem van rá időm, mert én napközben is haza tudok szaladgálni 1-2 órákra, szóval úgy logikus, ha ezeket én intézem.
2013. jan. 21. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!