Egyetértesz a gyerekek utáni extra szavazati joggal?
Figyelt kérdés
Tudom, foglalkozik már pár kérdés ezzel. Én azonban arra is kíváncsi vagyok, hogy neked hány 18 alatti gyereked van,illetve van-e, és hány éves vagy, és milyen pártra szavaztál tavasszal.2011. febr. 16. 16:43
1/67 anonim válasza:
1. Nem értek egyet.
2. Nem lesz gyerekem, legalábbis nem tervezem.
3. 20 éves vagyok.
4. Az MSZP-re szavaztam.
2/67 anonim válasza:
Semmi színalatt. Azt is tarkónlőném aki ilyet felvet!
3/67 anonim válasza:
jóhogy nem... a sok familiárisan hiperpigmentált ember kapná az új okot, hogy mért kell 15 gyerek
4/67 anonim válasza:
1. Nem értek egyet.
2. Egy gyerekem van, a második még vita tárgya. :)
3. 24 leszek jövő hónapban.
4. LMP-re szavaztam.
5/67 Szonjus válasza:
Egyértelműen nem, én most múltam, nem rég 18 (a tavalyi választáson már szavazhattam, de csak az önkormányzatin, de iszonyatosan nem örültem volna, ha a szüleim helyettem szavaztak volna, mert nem egyezik a véleményünk ebben a témában... és én nem az MSZP-re szavaztam...
6/67 anonim válasza:
-Nem értek vele egyet!
-Nincs 18 év alatti gyerekem.
-36 éves vagyok.
-A fideszre szavaztam(de már megbántam)
7/67 Szonjus válasza:
Most látom, hogy mekkora divat ideírni... én a JOBBIK-ra szavaztam
8/67 anonim válasza:
Mindenki aki szívén viseli az ország sorsát a Jobbikra szavazott.
9/67 anonim válasza:
Nincs gyermekem sajnos,pedig szertnék nagyon(csak tervben de már nagyon)mert nincs munkánk párommal és nem merünk belevágni a csöpségbe-csöpségekbe,de sajnos egyhamar nem is hiszem hogy belemernénk vágni a ygermekvállalásba ilyen jövő melett.Jövőhéten töltöm a 20- at.És a Jobbikra szavaztam.
10/67 anonim válasza:
-Nem értek vele egyet.
-Nincs gyerekem.
-22 éves vagyok
-Jobbikra szavaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!