Egyetértesz a gyerekek utáni extra szavazati joggal?
1.Egyáltalán nem értek vele,nyílvánvaló,hogy a roma kisebbség miatt van az egész,ezzel még biztosabb szavazótábort teremtettek maguknak...Amúgy meg egy gyerek nevében ne szavazzon senki,a gyereknek nincs szavazati joga alapból,nem tudom ezt most miért találták ki.
2.Nincs egy sem.
3.18F
4.Még nem szavaztam,de legközelebb a Jobbikra fogok,mert az összes többi leszerepelt...
5(+)Ha az országban így fognak menni a dolgok továbbra is,akkor nagyon sokan elfogják hagyni az országot,köztük én is.
"...nyílvánvaló,hogy a roma kisebbség miatt van az egész..."
Ezt a hülyeséget be is tudná végre bizonyítani valaki itt?
Vagy csak nyomjátok a Vona-féle agyament dumát?
18:43
Ma egy cigány párnak van átlag 5 gyereke egy magyarnak meg örülünk ha 1 max. 2. Még az a szerencsénk a hogy cigányok fele még ahhoz sem ért hogy hogyan kell elmenni szavazni. Csak a bűnözéshez értenek. Mer szavazni annál nehezebb...
Nem értek egyet az ötlettel.
26 éves nő vagyok, pályakezdőnek számítok a szakmában, bár suli mellett is dolgoztam, de mást.
Nincs gyerekem. (Jelenleg nincs is kinek szülnöm...)
Jelen munkaügyi és anyagi helyzetemet tekintve még önmagamat se tudnám eltartani (a szüleimmel élek), nemhogy erre még gyereket is vállaljak, aki a jó dolgok mellett azért vegyük tudomásul, hogy óriási kiadás is.
Nem értek vele egyet.
Nincs gyerekem,19 éves vagyok.
A Jobbikra szavaztam.
Hogy merre pontozol, borzasztóan nem érdekel! Ez alaphelyzet.Úgy is mondhatnám, hogy.... nem mondom.
Az ötlet idióta, átgondolatlan, szavazatgyűjtő.
Azon a szinten van, (vagy az alatt), mint Boross-mester gyermektelenségi adója.
Kíváncsian várom, mi jöhet még.
Nem látom a rajongó tábor érveit....mellette.
Nem értek egyet vele, abszolút rossz ötletnek tartom, logikátlan az egész.
21/L
1.Nem
2.3 gyerekem van
3.49 éves vagyok
4.Mszp(de a kétharmad ellen és nem azért mert mszp-s vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!