Egyetértesz a gyerekek utáni extra szavazati joggal?
-Egyáltalán nem értek egyet, mert ezzel a "kedvenc" kisebbségünk aránytalanul nagy beleszólást kapna a politikába.
-Nincs még gyermekem, és még egy kicsit nem is lesz, amíg ki nem jártam az egyetemet (orvosi, tehát olyan 24-25 éves koromra tervezem), de legalább kettőt szeretnék.
-20 éves vagyok.
-A Jobbikra szavaztam.
-Qrvára nem értek egyet
-nincs még gyerekem
-14 éves vagyok
-Jobbikra szavaztam volna
Szebb jövőt!
A befizetett jövedelemadó utáni és csak olyan jövedelem ami nem mások befizetett adójából származik.Ha azok kapnának extra szavazatot nem volna hülyeség szerintem ,mert annak lehet nagyobb súlya aki befizetett érte úgy , h tisztességesen hozzájárul adó formájában a közöshöz. Gyerekszám utáni se hülyeség de csak rákombinálva az adófizetésre.Végül is a gyerekeink jövőjéről is döntünk.
Két lányom van és ha belegondolok , h milyen életterük lesz itt 10 vagy 20 év múlva elég tragikusnak látom a helyzetet. 40es vagyok és az én generációmban ha született 100 gyerek volt köztük 5 roma ehhez képest most születik 20 gyerek és van köztük 12 roma akikből normálisan szocializálódik 4.
A helyzet kezd lassan visszafordíthatatlanná válni.
Nos, lehet lepontozni engem de a véleményem abból fakad , h dolgozunk itt még nagyon sokan akiktől csak vonnak adókat és nem vagyunk megbecsülve, de közben sokan illegális módon gazdulnak és nem fizetnek be semmitahoz képest, míg mások csak a készt várják , h ölükbe pottyanjon.
uccsónak gratulálok...
szép komment, csak reális lenne
Nem értek egyet
3 gyerekem van
35 éves vagyok
nem mondom meg
-NAGYON nem értek vele egyet
-Nincs gyerekem mert 16 éves vagyok és kortársaim fele cigány és 3 év múlva a roma összefogás alapíthatna kormányt.
-3 év múlva szavazok és a Jobbikra fogok és minden nemcigány fiatal társam a Jobbikra fog szavazni.
1) Amennyiben csak azoknak fog járni, akik rendszeres, megfelelő mennyiségű jövedelemmel rendelkeznek, akkor maximálisan. Ez esetben ugyanis a társadalom számára is hasznot hozó, áldozatot vállaló családok szava jobban érvényesülne a "gyerekgyárakénál".
2) Nincs gyerekem.
3) 21 éves vagyok.
4) A Fideszre szavaztam.
1. Nagyon nem értek egyet.
2. Nincs gyerekem.
3. 25 éves vagyok.
4. Jobbik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!