Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz a gyerekek utáni...

Egyetértesz a gyerekek utáni extra szavazati joggal?

Figyelt kérdés
Tudom, foglalkozik már pár kérdés ezzel. Én azonban arra is kíváncsi vagyok, hogy neked hány 18 alatti gyereked van,illetve van-e, és hány éves vagy, és milyen pártra szavaztál tavasszal.
2011. febr. 16. 16:43
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
72%

Nem értek egyet, és az egészet amúgy is abszurdnak tartom!

Azért mert akkor örökbefogadok 2 millió árvát aztán megválasztatom magamat királynak !!!

Na? Ugye, hogy képtelenség az egész !!!

Az se gondolkodott aki ilyet kiengedett a száján..

2011. febr. 24. 21:08
 62/67 anonim ***** válasza:

Egyébként a jobbikra szavaztam, de azóta már sokmindent átlátok, és rájöttem, hogy teljesen mindegy kire is szavaztam volna, mert itt csak cirkusz a politika, cirkusz a népnek!

A Valóságban meg már 20 éve a nyugat pénze tart minket életben, különben mindenki éhenhalna..

A csatlóskutya meg nem harap a kézbe amely enni ad.

2011. febr. 24. 21:11
 63/67 anonim ***** válasza:
Az oroszok megtehetik, hogy hátat fordítanak a nyugatnak, mert egyenlőre ott vannaka gázmezőik, Európa tőlük függ (ehez képest mégis eladták már fél Ukrajnát is, meg amúgy is nagy a nyomor) De ha ebben a térségben bedől a Német - Lengyel gadaság akkor vége Szlovákiának, Magyarországnak meg az utánunk következő többi kis putrinak is...
2011. febr. 24. 21:15
 64/67 anonim válasza:
72%

1. Felháborítónak tartom!

2. Nincs gyerekem

3. 17 vagyok

4. Jobbik-ra szavaztam volna, ha lehetett volna :)

2011. febr. 24. 21:42
 65/67 anonim ***** válasza:
32%
Ez abszurd.Utólag arra gondolok. hogy még szavazati jogot is kapnak nem elég otthon kisebbségben lenni.Tényleg mi lenne, ha az asszony kapná meg 2 gyerek után. Szerintem még a gatyát is ő akarná hordani. Fújjjjjjj
2011. febr. 25. 09:00
 66/67 anonim ***** válasza:
Csak tudnám, ki provokál ilyen régi kérdéssel? De nem is lenne baj, ha hozzátenné a maga kérdését. De csak bedobja ide nekünk, mint a kutyáknak a csontot.
2012. dec. 16. 22:19
 67/67 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdések, mint ez, a az abortusz ellenesség meg stb. szerintem teljesen privát dolog.Ezután szerintem következhetne az is, hogy az a férfi, akinek p.cse 13 cm alatt van nem szavazhat. A kérdés kb ennyire abszurd.
2012. dec. 17. 07:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!