Gondolhatok magamra?
Röviden és butítottan írom le, mert már fáradt vagyok.
Pár éve edzek, de sajnos sz*r a genetikám, ezért nem úgy izmosodok, ahogy kéne. Inkább mint egy inas parasztFIÚ... nem mint egy FÉRFI.
Az arcom sajnos nem jóképű, hanem átlagos. Így a rendes lányoknál sem vagyok nyerő, sajnos.
Most adódott egy alkalom, hogy belekezdjek egy szteroid kúrába.
Sokan tolják, és ahhoz képest kevesen halnak bele. De egy kicsit sajnálnám a szüleimet és a tesóimat, ha valami bajom esne mégiscsak.
Most úgy gondolok erre, hogy az álmaim megvalósítása a tét. Mindig is izmos akartam lenni, és családot is szerettem volna alapítani (amihez ugye barátnő kell).
Így most "két legyet egy csapásra"... sikerülne. Két álom válhatna valóra.
Mi a véleményetek?
20, köszönöm a válaszod!
De nem te kaptál hosszú évekig visszautasításokat. Nem tudod milyen érzés a reménytelenség, és a kilátástalanság.
Ami miatt most itt tartok.
A szteroidok miatt egyedül csak attól félek, hogy egészésgügyi károsodást szenvedek. Attól, hogy meghalok nem igazán zavarna... csak ne kelljen hosszan szenvednem.
Nos, nem olvastam végi az összes kommentet, és bocs, ha valakit esetleg ismételnék, de neked súlyos önértékelési zavarod van.
A lányok nem a lelkedbe szeretnek bele, hanem az egész lényedbe, a kisugárzásodba, ami jelen pillanat azt mutatja a külvilág felé, hogy nem vagyok elégedett magammal, kevés vagyok, és ezt a lányok jobban látják, mint hinnéd.
Van egy barátom, nem szép, kicsit el is van hízva, de, valahogy mindig az látszik rajta, hogy neki milyen jó így, jól érzi magát a bőrében, és akármerre megyünk, három mondat, és már az ujja köré tekeri akármelyik bombázót, mert mosolyog, és nincs felesleges elvárása maga felé.
Szóval, ameddig magadnak nem tetszel, hogyan tetszenél másnak?
Gondoltál már arra, hogy valami küzdősportot tanulj? A távol-keleti küzdősportokhoz pont az erős-inas alkat a legideálisabb. Ha már évek óta gyúrsz, a fizikai erőnléted és kitartásod egyaránt meglehet hozzá, hogy sikereket érj el.
A szerény véleményem az, hogy nem a megfelelő emberekkel hasonlítod össze magad, és ezért van olyan önértékelési zavarod, hogy már meg akarsz halni, csak mert nincsenek kigyúrt izmaid. Ezen pedig egy barátnő megléte sem nagyon változtatna, legfeljebb rövid távon. Egy párkapcsolatnak is megvannak a maga nehézségei (a szépségekkel és örömökkel együtt), és ha nem tudod a nehézségeket kezelni, akkor párkapcsolatban is ugyanolyan pocsékul fogod érezni magad, mint anélkül.
Talán itt az ideje, hogy inkább olyan emberek társaságát keresd, akik hasonlítanak hozzád, és sikeresek. A jó példa ragadós! :) Föl a fejjel!
/20. voltam/
Már én is nézelődtem, hogy mit csinálhatnék. Küzdősportoztam is. Csak abba a stílusba, amiben voltam pont szerencsétlen súlyom volt, így a -70hez túl nehéz voltam, a -80ba ahová befértem volna túl gyenge. (testalkatomnál fogva)
így abbahagytam. de valamit el szeretnék kezdeni az erősítés mellett.
Sajnos ritkán látok olyan pasit, mint én. A környezetemben is azt látom, hogy az erős, jóképű, macsó pasi érvényesül :(
Különben ma délelőtt eldőlt. Belekezdek!
Legalább izmos legyek...
már szedem a "kiegészítőket".
ha ez kell ahhoz, hogy elérjem két gyerekkori álmomat (hogy izmos legyek, és családom lehessen), nincs más kiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!