Gondolhatok magamra?

Figyelt kérdés

Röviden és butítottan írom le, mert már fáradt vagyok.

Pár éve edzek, de sajnos sz*r a genetikám, ezért nem úgy izmosodok, ahogy kéne. Inkább mint egy inas parasztFIÚ... nem mint egy FÉRFI.

Az arcom sajnos nem jóképű, hanem átlagos. Így a rendes lányoknál sem vagyok nyerő, sajnos.

Most adódott egy alkalom, hogy belekezdjek egy szteroid kúrába.

Sokan tolják, és ahhoz képest kevesen halnak bele. De egy kicsit sajnálnám a szüleimet és a tesóimat, ha valami bajom esne mégiscsak.

Most úgy gondolok erre, hogy az álmaim megvalósítása a tét. Mindig is izmos akartam lenni, és családot is szerettem volna alapítani (amihez ugye barátnő kell).

Így most "két legyet egy csapásra"... sikerülne. Két álom válhatna valóra.

Mi a véleményetek?

2013. máj. 11. 21:22
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
100%

Az a lány, aki családot akar, nem izmos izomagyuakat keres.

Nem ezen múlok a párkapcsolat.Valószínű veled sem ezzel van baj, hanem a hozzá állásoddal, nincs önbizalmad, és ezt látják rajtad mások is.

Minden fejben dől el...ha akarod, lesz családod, párod szetroid nélkül is. Sőt....!

40/N

2013. máj. 11. 21:29
 2/58 anonim válasza:
100%
Te tudod ... de aki igazán szeret elfogad olyannak amilyen vagy ... A barátom nem annyira izmos és szeretem :) Nem feltétlen kell ahhot izmosnak lenni hogy barátnőd legyen. DE ha az álmod az hogy izmos legyél sok sikert neked! :)
2013. máj. 11. 21:30
 3/58 anonim válasza:
100%

Véleményem szerint inkább keress magad mellé egy olyan lányt, aki magadért fog szeretni, s nem a külsődért. Ha egymáshoz illetek, s tudtok egymás mellett élni, s tenni a közös jövőért, akkor lényegtelenné válik a külső.

Tény és való, hogy izmosan, kigyúrtan biztosan sokkal jobban fogsz kellene. Viszont érdemes belegondolni abba, hogy mi lesz akkor, amikor majd nem tudsz magadra elég időd fordítani, s valaki olyannal leszel együtt, aki a fizikai megjelenésedért van oda?

Ha mondjuk munkád lesz, s nem lesz mellette időd dolgozni magadon, vagy esetleg anyagiak nem teszik majd lehetővé. Érdemes ebbe belegondolni.

2013. máj. 11. 21:32
 4/58 A kérdező kommentje:

1, meg van az önbizalmam magamhoz mérten. de sajnos ez egyáltalán nem elég!

mert a külső az elsődleges. ez az első dolog, amit megtanultam a "csajozással" kapcsolatban.

ha van egy pasi, aki bejön a lányoknak, az lehet gyáva, pökhendi, öntelt, nagyképű, önző, úgyis lesz barátnője.

ha egy pasi nem jön be a nőknek a feje tetejére is állhat nem lesz párja...

2013. máj. 11. 21:33
 5/58 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet, hogy nője lesz sok a kigyúrtaknak, de nézz körül, hányat látsz saját CSALÁDDAL .
2013. máj. 11. 21:35
 6/58 A kérdező kommentje:

3, olyan nincs, hogy egy huszonéves lány valakinek a lelkébe szeressen bele. hiszen ha valaki nem vonzó számukra, azzal minden kapcsolatot elvágnak. (tapasztalat)

Az izom, amellett, hogy régi vágyam, talán közelebb csalogatná hozzám a lányokat, hogy meg akarjanak ismerni.

2013. máj. 11. 21:35
 7/58 A kérdező kommentje:
5, vannak ilyenek a konditeremben. és nem műkörmös, szolis plázacica a párjuk...
2013. máj. 11. 21:36
 8/58 anonim ***** válasza:

Abban igazad van,ha egy pasi nem jön be a nőknek, a feje tetejére állhat, akkor sem fog bejönni. Csakhogy NEM a szteroidtól és az izomtól fogsz bejönni a nőknél! Nem azon múlik!

1-es vagyok

2013. máj. 11. 21:36
 9/58 A kérdező kommentje:

egyszer már majdnem közel álltam ahhoz, hogy lehessen barátnőm. vagyis hogy ne szarjanak le annyira a lányok... mikor nagyon keményen edzettem, és rendesen táplálkoztam meglátszott rajtam, és mikor olyan ruhát vettem fel, akkor bizony megnéztek a lányok.

ha ezt sikerülne még egyszer meglovagolnom...

2013. máj. 11. 21:37
 10/58 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen mindegy, hogy sztereidozol vagy sem, amig ennyire kevés az eszed, addig semmi esélyed egyetlen nönél sem.
2013. máj. 11. 21:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!