Gondolhatok magamra?
Röviden és butítottan írom le, mert már fáradt vagyok.
Pár éve edzek, de sajnos sz*r a genetikám, ezért nem úgy izmosodok, ahogy kéne. Inkább mint egy inas parasztFIÚ... nem mint egy FÉRFI.
Az arcom sajnos nem jóképű, hanem átlagos. Így a rendes lányoknál sem vagyok nyerő, sajnos.
Most adódott egy alkalom, hogy belekezdjek egy szteroid kúrába.
Sokan tolják, és ahhoz képest kevesen halnak bele. De egy kicsit sajnálnám a szüleimet és a tesóimat, ha valami bajom esne mégiscsak.
Most úgy gondolok erre, hogy az álmaim megvalósítása a tét. Mindig is izmos akartam lenni, és családot is szerettem volna alapítani (amihez ugye barátnő kell).
Így most "két legyet egy csapásra"... sikerülne. Két álom válhatna valóra.
Mi a véleményetek?
Az a lány, aki családot akar, nem izmos izomagyuakat keres.
Nem ezen múlok a párkapcsolat.Valószínű veled sem ezzel van baj, hanem a hozzá állásoddal, nincs önbizalmad, és ezt látják rajtad mások is.
Minden fejben dől el...ha akarod, lesz családod, párod szetroid nélkül is. Sőt....!
40/N
Véleményem szerint inkább keress magad mellé egy olyan lányt, aki magadért fog szeretni, s nem a külsődért. Ha egymáshoz illetek, s tudtok egymás mellett élni, s tenni a közös jövőért, akkor lényegtelenné válik a külső.
Tény és való, hogy izmosan, kigyúrtan biztosan sokkal jobban fogsz kellene. Viszont érdemes belegondolni abba, hogy mi lesz akkor, amikor majd nem tudsz magadra elég időd fordítani, s valaki olyannal leszel együtt, aki a fizikai megjelenésedért van oda?
Ha mondjuk munkád lesz, s nem lesz mellette időd dolgozni magadon, vagy esetleg anyagiak nem teszik majd lehetővé. Érdemes ebbe belegondolni.
1, meg van az önbizalmam magamhoz mérten. de sajnos ez egyáltalán nem elég!
mert a külső az elsődleges. ez az első dolog, amit megtanultam a "csajozással" kapcsolatban.
ha van egy pasi, aki bejön a lányoknak, az lehet gyáva, pökhendi, öntelt, nagyképű, önző, úgyis lesz barátnője.
ha egy pasi nem jön be a nőknek a feje tetejére is állhat nem lesz párja...
3, olyan nincs, hogy egy huszonéves lány valakinek a lelkébe szeressen bele. hiszen ha valaki nem vonzó számukra, azzal minden kapcsolatot elvágnak. (tapasztalat)
Az izom, amellett, hogy régi vágyam, talán közelebb csalogatná hozzám a lányokat, hogy meg akarjanak ismerni.
Abban igazad van,ha egy pasi nem jön be a nőknek, a feje tetejére állhat, akkor sem fog bejönni. Csakhogy NEM a szteroidtól és az izomtól fogsz bejönni a nőknél! Nem azon múlik!
1-es vagyok
egyszer már majdnem közel álltam ahhoz, hogy lehessen barátnőm. vagyis hogy ne szarjanak le annyira a lányok... mikor nagyon keményen edzettem, és rendesen táplálkoztam meglátszott rajtam, és mikor olyan ruhát vettem fel, akkor bizony megnéztek a lányok.
ha ezt sikerülne még egyszer meglovagolnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!