Gondolhatok magamra?
Röviden és butítottan írom le, mert már fáradt vagyok.
Pár éve edzek, de sajnos sz*r a genetikám, ezért nem úgy izmosodok, ahogy kéne. Inkább mint egy inas parasztFIÚ... nem mint egy FÉRFI.
Az arcom sajnos nem jóképű, hanem átlagos. Így a rendes lányoknál sem vagyok nyerő, sajnos.
Most adódott egy alkalom, hogy belekezdjek egy szteroid kúrába.
Sokan tolják, és ahhoz képest kevesen halnak bele. De egy kicsit sajnálnám a szüleimet és a tesóimat, ha valami bajom esne mégiscsak.
Most úgy gondolok erre, hogy az álmaim megvalósítása a tét. Mindig is izmos akartam lenni, és családot is szerettem volna alapítani (amihez ugye barátnő kell).
Így most "két legyet egy csapásra"... sikerülne. Két álom válhatna valóra.
Mi a véleményetek?
10-es, egyetértek!
Kérdező, látom, neked mondhatunk bármit, leragadtál a szteroidnál meg az izomnál.
1-es voltam
De előbb mondtad, hogy igenis számít a fizikai vonzalom.
Saját magadnak mondasz ellent!
És hogyan történik hogy beleszeret a lelkébe, ha az esélyt sem adják meg a lányok, hogy megismerjék a pasit?
max ha egy helyen dolgoznak, vagy egy helyen járnak suliba, akkor nem tudja teljesen ignorálni. én már dolgozok, de nincs korombéli szingli kolleginám.
Hova a francba tűnt a hozzászólásom? Semmi durva nem volt benne!
Na akkor még egyszer, a lényeget:
Kérdező, ha neked aszténiás a testalkatod, akkor soha nem leszel deltaszárnyú izommatyi. Ezt kéne először elfogadni magadban.
A legnagyobb problémád az önbizalmaddal van (illetve annak hiányával), és olyan lányokat nevezel normálisnak s rendesnek, akik messze nem azok. Ha az arcod átlagos, akkor átlagos. Egy csomó átlagos arcú nő keres átlagos arcú férfit.
Szteroidokkal csak a szervezeted fogod szétütni, de nem fogsz olyan nőt találni, aki hosszú távon boldoggá tud téged tenni. Senki sem akar genetikai hibás gyereket a világra hozni egy szteroiddal felturbózott pasitól.
Akkor szomorúan veszem tudomásul, hogy nincs olyan 20-25 közötti lány, akinek a lélek a fontos :(
+ ha hozzáfűzhetném: "átlagos arcú nő, átlagos arcú pasit keres", ez sajnos nem igaz. Első kézből tapasztalom, hogy az átlagos lányok is jópasit szeretnének. Sőt az átlagos arcú, "duci" lányok is kisportolt testű, jóképű pasit keresnek. Sajnos ezeket tapasztaltam...
Kedves Kérdező!
A jelek szerint te már meggyőzted magad, hogy a kigyúrt izmok és a boldog családi élet között egyenlőségjel van. Ez nem igaz. És ez nem is olyan kérdés, amiben érvelni kell, meg győzködni a másikat, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy mindegy, mit hiszel, bizonyos dolgok ettől függetlenül működnek. Ha most nem hiszel a válaszolóknak, magad is megtapasztalod a saját bőrödön.
Jó esetben az fog történni, hogy találsz egy rendes lányt, aki nem a kigyúrt izmaidat értékeli (átlagos arcú és inas fiúk sok lánynak tetszenek egyébként), és akkor végre elfelejted ezt az agyamentséget, hogy a boldog párkapcsolat nem képzelhető el szteroidok nélkül.
Kevésbé jó esetben komoly károkat okozol a szervezetednek, és majd utána jössz rá, hogy hiába a kigyúrt test, ugyanúgy nem lesz boldog családi életed, mert ahhoz valami más kell.
Őszintén kívánom neked, hogy az első változat valósuljon meg. Sajnos most a legjobb úton haladsz afelé, hogy egy komoly csalódást készíts elő magadnak.
N/35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!