Gondolhatok magamra?

Figyelt kérdés

Röviden és butítottan írom le, mert már fáradt vagyok.

Pár éve edzek, de sajnos sz*r a genetikám, ezért nem úgy izmosodok, ahogy kéne. Inkább mint egy inas parasztFIÚ... nem mint egy FÉRFI.

Az arcom sajnos nem jóképű, hanem átlagos. Így a rendes lányoknál sem vagyok nyerő, sajnos.

Most adódott egy alkalom, hogy belekezdjek egy szteroid kúrába.

Sokan tolják, és ahhoz képest kevesen halnak bele. De egy kicsit sajnálnám a szüleimet és a tesóimat, ha valami bajom esne mégiscsak.

Most úgy gondolok erre, hogy az álmaim megvalósítása a tét. Mindig is izmos akartam lenni, és családot is szerettem volna alapítani (amihez ugye barátnő kell).

Így most "két legyet egy csapásra"... sikerülne. Két álom válhatna valóra.

Mi a véleményetek?

2013. máj. 11. 21:22
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim válasza:
Ha neked az izomtól függ az,hogy családod lehessen,akkor előbb az agydra kéne valami kiegészítőket szedni,már ne is haragudj.
2013. máj. 27. 10:22
 32/58 A kérdező kommentje:
mert a korosztályombéli lányok észre se veszi az átlagos pasikat. valahogy ki kell tűnni a tömegből...
2013. máj. 27. 11:00
 33/58 anonim válasza:
TŰnj ki az eszeddel/humoroddal/mosolyoddal/kedvességeddel. Bár már hiába magyarázunk neked,veszett ügy,csak lehetéleted szerelme épp azért sétál el melletted mert csak egy felpumpált majmot lát. Sajnállak.
2013. máj. 27. 12:02
 34/58 A kérdező kommentje:
sajnos nincs olyan arcom, hogy feltűnjek a lányoknak... a többi nem számít.
2013. máj. 27. 12:33
 35/58 Libor13 válasza:
100%
Őszintén sajnállak. Azért kérdezel itt, hogy tanácsot kaphass. Erre te senkit nem hallgatsz meg, hanem fújod a magadét. Látszik, hogy az agyadra ment az izom, és tényleg kéne rá valamit szedned. Ember, rossz helyen keresel barátnőt, azt még nem vetted észre? Ha mindenhol csak elutasítanak. Konkrétan elmondták neked, hogy azért hagytak el, mert nem vagy izmos? A külső az változik, a jellem pedig megmarad. Őszintén, szerinted fogsz találni egy lányt, aki elfogad úgy téged, hogy szteroiddal tömöd magad? Ha tényleg ebben bíztál, akkor most elmondom, hogy pofára fogsz esni. Ha nem tudod úgy elfogadni magad, ahogy vagy, hogy várhatod el egy lánytól, hogy elfogadjon?? Mindegy, te tudod. De, hogy as sem érdekel, hogy belehalhatsz, az már elég szánalmas. Az élet a legfontosabb, meg kellene becsülnöd. Ennyit tudok mondani, de lehet, hogy süket fülekre talál. Sok sikert a "szteroidhoz", lehet, nem halsz bele.
2013. máj. 28. 18:46
 36/58 A kérdező kommentje:
hát majd egy hónap múlva jelentkezek... és elmondom mi változott.
2013. máj. 28. 21:02
 37/58 anonim ***** válasza:

Idéznék egy érett gondolkodású férfit (28):

"statisztikailag a túl izmos testépítő kategória az már nem jön be a nők többségének, és keveseket kivéve taszítónak találják. Ugyanígy keveseknek jön be egy felesleget magán hordó, elpuhult lusta (legalábbis kinézetre, bár az tükrözheti a valóságot is) pasi. A kettő között tartózkodó férfiak között pedig csak finom különbségek tesznek valakit vonzóbbá a másiknál, de MINDENKÉPPEN EZ a réteg az amiből a nők szívesen választanának párt/partnert/"férjet" maguk mellé. "

Biztos azt hiszed, hogy az izmosságtól majd menőbb leszel, de nem ettől lesz családod. Én lefogytam, mert azt hittem, jobb lesz nekem, de nem tolonganak értem, továbbra sem találtam párt. Minden önbizalom kérdése és hogy milyen az egyéniséged.

L

2013. jún. 1. 17:29
 38/58 A kérdező kommentje:
hát így nem jöttem be senkinek. majd meglátjuk hogy nagyobb izmokkal be fogok-e.
2013. jún. 1. 20:54
 39/58 Libor13 válasza:
De látod pont ez a gond. Csak fújod a magadét! "Majd az izmok mindent megoldanak" Hát, az nem fog neked gyereket meg feleséget csinálni. De mondhatjuk hogyha süket fülekre talál. Csak egy dolgot nem érteket. Minek kértek ki az emberek véleményét, ha senkit nem hallgatsz meg? Ezért felesleges volt. Már úgyis eldöntötted magad, úgysem lehet megállítani, akkor meg? Feltűnési viszketegség? Szánalmas.
2013. jún. 3. 19:26
 40/58 A kérdező kommentje:

Inkább a képmutatás a szánalmas, amit ti csináltok. Hogy "nem a külső számít" "a belső a fontos".

Aztán tök érdekes módon minden nő jópasi ölében köt ki :) Persze tudom erre is a választ: a jóképű férfiaknak vonzó belsőjük van. Az átlagosnak pedig nem!

Különben már ott tartok, hogy magamért csinálom. Nem kell barátnő, ha úgyis csak izmokkal és pénzzel lehet olyat szerezni a magamfajtának.

Így is valóra válik egy gyerekkori álmom: hogy erős leszek.

A többiek meg szakadjanak meg :)

2013. jún. 3. 20:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!