Gondolhatok magamra?
Röviden és butítottan írom le, mert már fáradt vagyok.
Pár éve edzek, de sajnos sz*r a genetikám, ezért nem úgy izmosodok, ahogy kéne. Inkább mint egy inas parasztFIÚ... nem mint egy FÉRFI.
Az arcom sajnos nem jóképű, hanem átlagos. Így a rendes lányoknál sem vagyok nyerő, sajnos.
Most adódott egy alkalom, hogy belekezdjek egy szteroid kúrába.
Sokan tolják, és ahhoz képest kevesen halnak bele. De egy kicsit sajnálnám a szüleimet és a tesóimat, ha valami bajom esne mégiscsak.
Most úgy gondolok erre, hogy az álmaim megvalósítása a tét. Mindig is izmos akartam lenni, és családot is szerettem volna alapítani (amihez ugye barátnő kell).
Így most "két legyet egy csapásra"... sikerülne. Két álom válhatna valóra.
Mi a véleményetek?
Idéznék egy érett gondolkodású férfit (28):
"statisztikailag a túl izmos testépítő kategória az már nem jön be a nők többségének, és keveseket kivéve taszítónak találják. Ugyanígy keveseknek jön be egy felesleget magán hordó, elpuhult lusta (legalábbis kinézetre, bár az tükrözheti a valóságot is) pasi. A kettő között tartózkodó férfiak között pedig csak finom különbségek tesznek valakit vonzóbbá a másiknál, de MINDENKÉPPEN EZ a réteg az amiből a nők szívesen választanának párt/partnert/"férjet" maguk mellé. "
Biztos azt hiszed, hogy az izmosságtól majd menőbb leszel, de nem ettől lesz családod. Én lefogytam, mert azt hittem, jobb lesz nekem, de nem tolonganak értem, továbbra sem találtam párt. Minden önbizalom kérdése és hogy milyen az egyéniséged.
L
Inkább a képmutatás a szánalmas, amit ti csináltok. Hogy "nem a külső számít" "a belső a fontos".
Aztán tök érdekes módon minden nő jópasi ölében köt ki :) Persze tudom erre is a választ: a jóképű férfiaknak vonzó belsőjük van. Az átlagosnak pedig nem!
Különben már ott tartok, hogy magamért csinálom. Nem kell barátnő, ha úgyis csak izmokkal és pénzzel lehet olyat szerezni a magamfajtának.
Így is valóra válik egy gyerekkori álmom: hogy erős leszek.
A többiek meg szakadjanak meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!