Gondolhatok magamra?
Röviden és butítottan írom le, mert már fáradt vagyok.
Pár éve edzek, de sajnos sz*r a genetikám, ezért nem úgy izmosodok, ahogy kéne. Inkább mint egy inas parasztFIÚ... nem mint egy FÉRFI.
Az arcom sajnos nem jóképű, hanem átlagos. Így a rendes lányoknál sem vagyok nyerő, sajnos.
Most adódott egy alkalom, hogy belekezdjek egy szteroid kúrába.
Sokan tolják, és ahhoz képest kevesen halnak bele. De egy kicsit sajnálnám a szüleimet és a tesóimat, ha valami bajom esne mégiscsak.
Most úgy gondolok erre, hogy az álmaim megvalósítása a tét. Mindig is izmos akartam lenni, és családot is szerettem volna alapítani (amihez ugye barátnő kell).
Így most "két legyet egy csapásra"... sikerülne. Két álom válhatna valóra.
Mi a véleményetek?
"Aztán tök érdekes módon minden nő jópasi ölében köt ki :) Persze tudom erre is a választ: a jóképű férfiaknak vonzó belsőjük van. Az átlagosnak pedig nem!"
Én ismerek gyönyörű nőket, akik mellett egy ronda pasi van, na bumm. Fura, de ha arra gondolok, én egy tényleg jó pasit is alig ismerek a környezetemben. De ha egyszer beleszerettem valakibe, és eddig nekem ez minimum hónapokig tartott, és nem önszántamból, hanem csak úgy megtörtént. Életem szerelme egy duci, de mikor találkoztunk, nem érdekelt, hogy ilyen, még tetszett is nekem, mert olyannak szerettem, amilyen.
Chates randi/beszélgetés neked nem jó, hogy előbb a bensődet ismerjék meg?
Igazából nem szívesen pazarlom a szabadidőmet chatre. Hiszen 8 órát dolgozok + utazás, kutyázás, házimunka, edzés.
És ott sajnos olyan színvonalat ütnek meg, amivel nem tudok mit kezdeni. Voltam már fent körbe nézni.
De mindig akkor lankad az érdeklődés, mikor képet mutatok magamról. Pedig a legrosszabb nyelvek szerint is átlagosan nézek ki, nem vagyok ronda. Én sem érzem rondának magam.
Ezért sem értem, hogy mit tehetek, de már kezdem elfogadni, hogy semmit. Még jó hogy edzeni nem másokért edzek, hanem magam miatt kezdtem el, különben nem csinálnám.
Szakadnál meg te! Minek írsz ki valamit, ha tök mindegy ki mit válaszol? Menj haza és tömjed magad szteroiddal, ha ez kell neked. Nem tudom ettől több leszel-e vagy sem. A belsőd biztos nem lesz vele gazdagabb. Majd még pár pofára esés után rádöbbensz.
Vélemény: Ha egy nőnek csak a külső kell, akkor az annyit is ér.
Akkor a nők annyit is érnek... mert csak a külső számít nekik. A belső azért nem, mert abban bíznak, hogy "majd ők megváltoztatják a pasit".
Egy átlagos pasit meg nem fognak tudni izmossá és jóképűvé változtatni.
Mondjuk a belsőt se tudják megváltoztatni, de vannak ilyen illúzióik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!