Az öngyilkosságot miért ítélik el?
"Számomra nincs kellemetlen kérdés, mert nincsenek tabuim !
A legtöbb választ olyan emebrek írják, akik jól keresnek boldogok, és sosem voltak a padlón... ők soha az életbe nem értenek meg ! Depressziós személyt is csak olyan psichológus tud kezelni, amelyik volt már depressziós !"
Duma kisgyerek, újfent csak duma!
Ismersz te itt bárkit is? Tudod kinek milyen a háttere, ki hogy keres és ki milyen családi, vagy más tragédián van esetleg túl?
Ahhoz képest, hogy rohadt műveltnek képzeled magad, akkora baromságokat mondasz, hogy az ég szakad le tőle.
Apropó, hogy ön ide a jó kereset? Nem tudod véletlenül, ki nyavalygott nem is olyan rég, hogy nem az anyagiakról van szó és milyen anyagiasak vagyunk mi? Hm? Tök véletlenül nem emlékszel ki mondott ilyet? :)
Az emberek legtöbbje volt már padlón. Többször és mélyebben, mint te. Csak ezek az emberek okosabbak nálad. Mert nem rohantak mindjárt az első szerelmi csalódásuk után öngyilkost játszani, nem vetették ki magukat az ablakon egy elvesztett munkahely miatt stb, stb...
Vagy ötszázszor írtuk már le ezt is, mert vagy ötszázszor lyukadtál már ki ide. Egy értelmes ember legrosszabb esetben a harmadiknál megérti. Mi a helyzet veled? :)
A pszichológusokról írt egymondatos esszéd egy akkora baromság, hogy libabőrös lettem tőle. Te, te nagyon művelt és nagyon tapasztalt 19 éves kis nyafka suttyó, ne akard már a szobád legmélyéről megmagyarázni, hogy jobban értesz a pszichológiához, mint a pszichológusok. Ki a f@sznak képzeled magad?
181-es! Nehogy már felidegesítsd magad basszus! Ér annyit? Ez a gyerek arra tette fel az életét, hogy kifogásokat keres. Nagy karrier, csak rosszul fizet. :)
Ordít róla, hogy azt várja, valaki oldja meg helyette a problémáit. Esküszöm, amíg nem árulta el, hogy hímnemű...legalábbis biológiai értelemben, esküdni mertem volna, hogy valami kis csitri.
SZERINTED MÁSOK NEM VOLTAK MÉG PADLÓN?
de igen!
sokan voltak
az élet sokszor rossz,és néha tényleg nem akarod,de ez van ezt kaptad!
nyalogasd a sebeidet,nehogy bárimit is tegyél!
eddig kedves voltam de most berágtam
Tegnap írtam is, hogy a legtöbb dolgot kihagytam, mert nem akartam beszélni ezekről... Igen józan ésszel 2-3ast összelehet hozni, de nem úgy, hogy 4 órát alszol, és nem érdekel semmi, mert annyira kivagy... aludj 4 órát egy hétig, kíváncsi vagyok mennyire fog fogni az agyad... 3 napja 5öst feleltem töriből, pedig nem tanultam semmit...
Tökmindegy ! "Az életemmel kezdjek valamit..." Mit ? Nem látom értelmét semminek...
akkor keress valamit ami tetszik!
U.i:kiléptem a beszélgetésből
Nézd csak mit találtam: "Kamaszkori szerelmi csalódás, és lesz még 20 ? Ne röhögtess... Szerelmi csalódást réges rég kihevertem évekkel ezelőtt, abszolult nem érdekel... Szerelmi életem a legkevesebb problémám !"
Kitalálod? Jól tippeltél. Ezt te írtad egy nekem adott válaszodban.
"Igen a lányért mindent megtettem, és elmondtam neki, hogy szeretem, lehet hogy a te fajtádnál, és a korodbeli semmirekellőeknél csak a dug.ni van az agyukban, de nekem ez a lány rendkívül fontos volt, még a mai napig érzem, hogy ő kellene... "
Tudod mi a rossz hírem? Hogy ezt is te írtad. Szerintem oldd fel ezt az ellentmondást kispajtás. Aztán sorban az összes többit, mert betemet a hazugságod.
""Az életemmel kezdjek valamit..." Mit ? Nem látom értelmét semminek..."
Ezt sem először írtad le. Ha annyira nem látod az értelmét, mire vársz még b.meg?
Ami tetszik... semmi nem tetszik... Az élet egy szívás csak... alszol felkelsz dolgozol, alszol felkelsz dolgozol... sikerül 5 év alatt összeszedned egy nyomorult kocsit, aztán karambolózol, de nem volt biztosításod ! A saját barátod megcsal a barátnőddel . A szomszédod megerőszakolja a gyerekedet, és elássa az erődben ! Pár hataloméhes lelketlen lény hatalmat akar, azért milliónyi embert küld háborúba, hogy aknára lépjen... Tényleg gyönyörű az élet.... Az ember önző, csak a hatalom számít, igazából ha lenne is életcélom mi legyen az ?
1. úgysem sikerül 2. ha sikerül is, nincs értelme...
MAximum ha feltalálok valamit, ami segíti a társadalmat (az előbb említett önző társadalmat, aminek életet sem adnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!