Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az öngyilkosságot miért...

Az öngyilkosságot miért ítélik el?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért ítélik el, és miért mondják azt, hog önzőség, pont az-az önzőség, ha azt akarják, hogy élj egy kínok közötti életet, csak azért, hogy nekik ne okozz szomorúságot ! Mindenkinek joga van ítélkezni saját maga felett, nem mások érdekéből, hanem saját magunkért élünk, vagy halunk meg, tehát semmi köze senkinek hozzá, ha megteszem ! Valaki egyszerűen nem boldog, mert semmi nem jön össze neki, és már belefáradt, egyszerűen nem szeret élni, akkor nem értem miért lenne gond, ha megtenné ! Vélemények? !

2013. febr. 13. 21:33
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/241 anonim ***** válasza:
100%
41-es volt az első válaszom. Olvasd el még egyszer, mielőtt azt mondod, hogy soha nem voltam padlón! 1000x több problémám volt ennyi idős koromig mint neked, sokkal rosszabb körülmények között éltem, sokkal több gondom, bajom volt, de ebből felálltam, és azt mondtam, hogy jobb életet akarok magamnak ennél, és igen, ma jól keresek, van egy boldog családom, felívelő karrierem és boldog vagyok. DE ROHADTUL NEM ATTÓL, HOGY EGY GÉP ELŐTT KESEREGTEM MINDEN ESTE. Neked is lehetne ilyen életed, főleg, ha olyan jó eszű vagy, mint ahogy azt beállítod, csak szarsz bele és semmit nem vagy hajlandó tenni érte. Mibe fáradtál bele te szerencsétlen? Mibe? Nagyon dühítesz!
2013. márc. 14. 20:42
 182/241 anonim ***** válasza:
78%

"Számomra nincs kellemetlen kérdés, mert nincsenek tabuim !

A legtöbb választ olyan emebrek írják, akik jól keresnek boldogok, és sosem voltak a padlón... ők soha az életbe nem értenek meg ! Depressziós személyt is csak olyan psichológus tud kezelni, amelyik volt már depressziós !"

Duma kisgyerek, újfent csak duma!

Ismersz te itt bárkit is? Tudod kinek milyen a háttere, ki hogy keres és ki milyen családi, vagy más tragédián van esetleg túl?

Ahhoz képest, hogy rohadt műveltnek képzeled magad, akkora baromságokat mondasz, hogy az ég szakad le tőle.

Apropó, hogy ön ide a jó kereset? Nem tudod véletlenül, ki nyavalygott nem is olyan rég, hogy nem az anyagiakról van szó és milyen anyagiasak vagyunk mi? Hm? Tök véletlenül nem emlékszel ki mondott ilyet? :)

Az emberek legtöbbje volt már padlón. Többször és mélyebben, mint te. Csak ezek az emberek okosabbak nálad. Mert nem rohantak mindjárt az első szerelmi csalódásuk után öngyilkost játszani, nem vetették ki magukat az ablakon egy elvesztett munkahely miatt stb, stb...

Vagy ötszázszor írtuk már le ezt is, mert vagy ötszázszor lyukadtál már ki ide. Egy értelmes ember legrosszabb esetben a harmadiknál megérti. Mi a helyzet veled? :)

A pszichológusokról írt egymondatos esszéd egy akkora baromság, hogy libabőrös lettem tőle. Te, te nagyon művelt és nagyon tapasztalt 19 éves kis nyafka suttyó, ne akard már a szobád legmélyéről megmagyarázni, hogy jobban értesz a pszichológiához, mint a pszichológusok. Ki a f@sznak képzeled magad?

2013. márc. 14. 20:44
 183/241 anonim ***** válasza:
100%

181-es! Nehogy már felidegesítsd magad basszus! Ér annyit? Ez a gyerek arra tette fel az életét, hogy kifogásokat keres. Nagy karrier, csak rosszul fizet. :)

Ordít róla, hogy azt várja, valaki oldja meg helyette a problémáit. Esküszöm, amíg nem árulta el, hogy hímnemű...legalábbis biológiai értelemben, esküdni mertem volna, hogy valami kis csitri.

2013. márc. 14. 20:48
 184/241 anonim ***** válasza:
100%
Most gyorsan kitalált pár klisés dolgot a szerencsétlen gyerekorról (8. kerület...hol máshol, alkoholista apa, válás, beteg anyuka), amikről a tegnapi esszéjében érdekes módon egy szót sem szólt. Most, hogy kiderült, van nála szerencsétlenebb múltú is, ki kellett találni valamit, mert már ő is érzi, milyen vérciki dolgoktól depressziós. Ha igaz is, hogy anyukád ilyen beteg (bár ilyet sosem mondanak, hogy 5 év van hátra), akkor bassz még oda egyet neki azzal, hogy jól meggyilkolod magad. tényleg!
2013. márc. 14. 20:48
 185/241 Nirata ***** válasza:

SZERINTED MÁSOK NEM VOLTAK MÉG PADLÓN?

de igen!

sokan voltak

az élet sokszor rossz,és néha tényleg nem akarod,de ez van ezt kaptad!

nyalogasd a sebeidet,nehogy bárimit is tegyél!

eddig kedves voltam de most berágtam

2013. márc. 14. 20:49
 186/241 A kérdező kommentje:

Tegnap írtam is, hogy a legtöbb dolgot kihagytam, mert nem akartam beszélni ezekről... Igen józan ésszel 2-3ast összelehet hozni, de nem úgy, hogy 4 órát alszol, és nem érdekel semmi, mert annyira kivagy... aludj 4 órát egy hétig, kíváncsi vagyok mennyire fog fogni az agyad... 3 napja 5öst feleltem töriből, pedig nem tanultam semmit...

Tökmindegy ! "Az életemmel kezdjek valamit..." Mit ? Nem látom értelmét semminek...

2013. márc. 14. 20:56
 187/241 Nirata ***** válasza:

akkor keress valamit ami tetszik!

U.i:kiléptem a beszélgetésből

2013. márc. 14. 20:59
 188/241 anonim ***** válasza:

Nézd csak mit találtam: "Kamaszkori szerelmi csalódás, és lesz még 20 ? Ne röhögtess... Szerelmi csalódást réges rég kihevertem évekkel ezelőtt, abszolult nem érdekel... Szerelmi életem a legkevesebb problémám !"

Kitalálod? Jól tippeltél. Ezt te írtad egy nekem adott válaszodban.

"Igen a lányért mindent megtettem, és elmondtam neki, hogy szeretem, lehet hogy a te fajtádnál, és a korodbeli semmirekellőeknél csak a dug.ni van az agyukban, de nekem ez a lány rendkívül fontos volt, még a mai napig érzem, hogy ő kellene... "

Tudod mi a rossz hírem? Hogy ezt is te írtad. Szerintem oldd fel ezt az ellentmondást kispajtás. Aztán sorban az összes többit, mert betemet a hazugságod.

2013. márc. 14. 21:00
 189/241 anonim ***** válasza:

""Az életemmel kezdjek valamit..." Mit ? Nem látom értelmét semminek..."

Ezt sem először írtad le. Ha annyira nem látod az értelmét, mire vársz még b.meg?

2013. márc. 14. 21:02
 190/241 A kérdező kommentje:

Ami tetszik... semmi nem tetszik... Az élet egy szívás csak... alszol felkelsz dolgozol, alszol felkelsz dolgozol... sikerül 5 év alatt összeszedned egy nyomorult kocsit, aztán karambolózol, de nem volt biztosításod ! A saját barátod megcsal a barátnőddel . A szomszédod megerőszakolja a gyerekedet, és elássa az erődben ! Pár hataloméhes lelketlen lény hatalmat akar, azért milliónyi embert küld háborúba, hogy aknára lépjen... Tényleg gyönyörű az élet.... Az ember önző, csak a hatalom számít, igazából ha lenne is életcélom mi legyen az ?

1. úgysem sikerül 2. ha sikerül is, nincs értelme...

MAximum ha feltalálok valamit, ami segíti a társadalmat (az előbb említett önző társadalmat, aminek életet sem adnék)

2013. márc. 14. 21:03
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!