Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az öngyilkosságot miért...

Az öngyilkosságot miért ítélik el?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért ítélik el, és miért mondják azt, hog önzőség, pont az-az önzőség, ha azt akarják, hogy élj egy kínok közötti életet, csak azért, hogy nekik ne okozz szomorúságot ! Mindenkinek joga van ítélkezni saját maga felett, nem mások érdekéből, hanem saját magunkért élünk, vagy halunk meg, tehát semmi köze senkinek hozzá, ha megteszem ! Valaki egyszerűen nem boldog, mert semmi nem jön össze neki, és már belefáradt, egyszerűen nem szeret élni, akkor nem értem miért lenne gond, ha megtenné ! Vélemények? !

2013. febr. 13. 21:33
 211/241 anonim válasza:
Nincs igazam, csak nem találom a helyem...
2013. márc. 14. 23:13
 212/241 A kérdező kommentje:
Akkor kezet foghatunk... Tudom sok embernek álom, hogy úgy éljen mint én, de valahogy nem tudom értékelni a fizikai dolgokat, ha semmi szeretet nincs bennem, csak gyűlölet...
2013. márc. 14. 23:16
 213/241 anonim válasza:

... és 24 vagyok, hamarosan végzek a sulival, se munkahely, sem biztos végzettség, amit most csinálok, utálom, sem barátnő, sem pedig más..

PEdig 2 végzetségem van...

Úgí érzem elkéstem, vagy azt érzem elveszik a fiatalságom, és még nem is ismertem meg igazából milyen is az igazi fiatalság.

2013. márc. 14. 23:17
 214/241 A kérdező kommentje:
Hűű igazából leírtad az én félelmemet is ! 19 éves vagyok, és sosem volt ilyen "bulizom a hétvégente a haverokkal és csajozom" korszakom, több okból is, és már 19 vagyok... Idáig kellett volna élnem ! HA így folytatom valószínű egyetemre sem vesznek fel, aztán lesz egy érettségim, és egy senki leszek/ egy senki maradok. Se barátnő, se semmi... átérzem igazából amit érzel ! :S
2013. márc. 14. 23:21
 215/241 anonim válasza:
azért meghalni még nem akarok, csak nem tudom mit tegyek.. néha ott botorkál a halál, elmúlás gondolata s közbe semmit nem értem el, nem tudom hogy éretném el mindezeket, úgy érzem siettetem a dolgokat, vagy inkább bizonyos szempontből sürgetik
2013. márc. 14. 23:25
 216/241 anonim ***** válasza:
Tanulj, menj el egyetemre, legyél kollégista, ott aztán bulizhatsz. Én bár 17 évesen érettségiztem, én sem buliztam addig semmit, barátaim sem nagyon voltak. Aztán kollégista lettem, egyetemre jártam, rengeteg barátom lett, rengeteget szórakoztam amellett, hogy azt tanultam, amit szeretek. Úgyhogy ez megintcsak hülye duma, hogy 19 vagyok, eddig kellett volna élnem...hülyeség. Most jön az élet java.
2013. márc. 14. 23:26
 217/241 A kérdező kommentje:
Nehéz megváltozni úgy, hogy soha életemben nem tanultam ! év elején elkezdtem, első 5 jegyem három darab 5ös két négyes ! aztán kaptam egy karót, és azt mondtam magamban "oké akkor lesz*om.." aztán azóta nem tanulok, csak figyelek órán kómásan ! :D így olyan 1-4ig kapom a jegyeket, szóval oylan 2,6-3 az átlagom jegyenként, ezért vagyok gáz nagyon...
2013. márc. 14. 23:30
 218/241 anonim ***** válasza:

azta raimhol eltüntetted a nevedet? kár... :(

ezt most találtam, és eszembe jutottál

http://www.youtube.com/watch?v=UpDxzDRjFhE

2013. márc. 22. 21:46
 219/241 A kérdező kommentje:
Még élek, ha érdekel...
2013. márc. 23. 09:12
 220/241 Nirata ***** válasza:
örülök neki (:
2013. márc. 23. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!