Az öngyilkosságot miért ítélik el?
Nézd kisgyerek, mit találtam: "Psichológushoz nem fogok menni, rajtam semmit nem segít az, ha kifejtem valakinek a szánalmas életemet, szánalmasnak tartom, ha másoknak osztogatom a lelki szegénységemet !" Ezt te írtad le.
Most, amikor osztogattad a lelki szegénységedet, most nem tartottad szánalmasnak?
De vissza a kályháához: tehát a terveid szerint még meddig tart a drámatagozat előadása, meddig nyavalyogsz még azon, hogy megöngyilkolod magad?
gondolkodik rajta
idegesítően de gondolkodik
legalábbis remélem
Egyik barátom most volt Izraelben ilyen "rohadt okos fiatalok összegyűlnek és együtt tudóskodnak" tíznapos, hát mondjuk úgy táborban. Elég jól megismerte az országot és nekem is mesélt róla, úgyh a homok és vízzel megint buktad. :P Szinte semmi vizük sincs, és emiatt a szorongatott helyzet miatt páratlan kreativitással használnak fel mindent. Pl. ahol csak lehet kerülik a vízöblítéses vécék használatát, szállodákban nem tudom hogy van, de az egyszerűbb helyeken csak vmi port szórnak rá, és ilyen pottyantós vécészerűséget használnak. Az emberi fekáliát pedig összegyűjtik, megszárítják és azzal trágyázzák a talajt! Nem vicc! A perzselő napot is a szolgálatukba állítják, az egész sivatag tele van napelemekkel.
Tanulság: ha az élet citrommal kínál kérj hozzá Martinit! :D
"Ezen a világon senki sem tökéletes.
Ha a hibák miatt elkerülöd az embereket,
mindig egyedül leszel.
Ezért aztán ítélkezz kevesebbet.
Szeress többet!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!