Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az öngyilkosságot miért...

Az öngyilkosságot miért ítélik el?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért ítélik el, és miért mondják azt, hog önzőség, pont az-az önzőség, ha azt akarják, hogy élj egy kínok közötti életet, csak azért, hogy nekik ne okozz szomorúságot ! Mindenkinek joga van ítélkezni saját maga felett, nem mások érdekéből, hanem saját magunkért élünk, vagy halunk meg, tehát semmi köze senkinek hozzá, ha megteszem ! Valaki egyszerűen nem boldog, mert semmi nem jön össze neki, és már belefáradt, egyszerűen nem szeret élni, akkor nem értem miért lenne gond, ha megtenné ! Vélemények? !

2013. febr. 13. 21:33
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/241 anonim ***** válasza:
100%

És kezdődik a szokásos önérzeteskedés. Addig sem kell válaszolni igaz? :) Kellemetlen lenne kimondani, hogy még ahhoz sem vagy elég tökös, hogy eldöntsd, mi a lószart akarsz kezdeni magaddal. Még egy döntéshez is gyáva vagy, csak a szád nagy.

Nem érzed hülyén magad, hogy naponta szembesítünk egy-egy ellentmondásoddal?

2013. márc. 14. 19:02
 172/241 anonim ***** válasza:
82%

lollypop93 kommentjéből idézek, ami március 8-án "hangzott el": " Egyszerűen arról van szó, hogy ha a szép szó nem segít akkor meg kell próbálni csúf szóval."

Ismerős a mondat kisgyerek? Emlékszel miért írta neked? Nem? Segítek: Mert akkor is ezzel takarózva akartál megúszni egy kellemetlen kérdést.

Ebből kiszámítható a farokkergetésed tempója, egy kört átlagosan 6 nap alatt írsz le, majd kezded elölről.:))

2013. márc. 14. 19:20
 173/241 A kérdező kommentje:
Nem új kört futok, csak nem változott a véleményem...
2013. márc. 14. 19:25
 174/241 anonim ***** válasza:
100%
Édesem. Leírtad, hogy mi a problémád. B...sztál tanulni, bukdácsolós kis hülye vagy. Az, hogy általános iskolában jól ment, az nem nagy kunszt, nem te változtál meg, hanem az anyag lett nehezebb, te írtál, hogy akkor sem tanultál semmit, magyarán már akkor sem érdekelt semmi, akkor sem tettél semmiért semmit. Nem jött össze egy serdülőkori kapcsolat...könyörgöm. Mit tettél érte azon kívül, hogy felhívtad magadhoz a lányt??? Küzdöttél érte? Udvaroltál? Megmutattad neki, mennyit jelent neked? Valószínűleg nem, mert az már nem divat, hogy testzünk valamit vkiért. Csak du.ni, az...Rohadtul semmi bajod az életben, felvetted a gyűlölöm atz életet és az embereket klisés hülyeséget, minden egyes este a gép előtt siránkozol és osztod a népet az agyatlan hasonlataiddal, amikkel csak azt bizonyítod, hogy milyen tudatlan kisgyerek vagy, nem a hatalmas élettapasztalatod és a 140 IQ-d, amiről beszélsz. Ilyen magányosan és semmitérően fogsz meghalni, ha így folytatod. Ma, vagy 50 év múlva...mindegy. Csak rajtad múlik, hogy megismered-e az élet szép oldalát is. Nem fogja neked senki tálcán nyújtani, de van. ezt nekem elhiheted.
2013. márc. 14. 19:38
 175/241 A kérdező kommentje:

Igen a lányért mindent megtettem, és elmondtam neki, hogy szeretem, lehet hogy a te fajtádnál, és a korodbeli semmirekellőeknél csak a dug.ni van az agyukban, de nekem ez a lány rendkívül fontos volt, még a mai napig érzem, hogy ő kellene... Igen, sosem tanultam az iskolában lévő dolgokat, csak azt tanultam mindig ami érdekelt, de fogadni mernék, hogy az általános műveltségem magasabb az átlagnál !

Az anyag sem sokkal nehezebb igazából, elég lenne korán menni aludni, és figyelni, és egyszer átolvasni az anyagot...

2013. márc. 14. 20:19
 176/241 anonim ***** válasza:

"Nem új kört futok, csak nem változott a véleményem..."

Ahogy nekem sem. :)) Megjegyzem, épp ez a baj, hogy nem új kört futsz, hanem nonstop ugyanazt. Több, mint egy kib@szott hónapja ugyanarról nyekeregsz. És több, mint egy hónapja akarsz meghalni, de mégsem. Na látod, ha valami, hát ez az igazán szánalmas. Mit vársz? Más fogja megoldani az életedet?

Nem is tudom, elkeserítselek-e, de van egy kis bibi: a kettő feljajdulásod között válaszoltál nekem. Többször is. Akkor miért nem támadt fel a fene nagy önérzeted? Miért csak akkor, amikor kapsz egy kellemetlen kérdést? ;)

2013. márc. 14. 20:24
 177/241 A kérdező kommentje:

Számomra nincs kellemetlen kérdés, mert nincsenek tabuim !

A legtöbb választ olyan emebrek írják, akik jól keresnek boldogok, és sosem voltak a padlón... ők soha az életbe nem értenek meg ! Depressziós személyt is csak olyan psichológus tud kezelni, amelyik volt már depressziós !

2013. márc. 14. 20:27
 178/241 Nirata ***** válasza:

az apám öngyilkos volt 4éves koromban

beszédhibám lett

5évesen nevelőapám lett

az anyám soha nem bánt velem szépen,mindig engem hibáztatott azért mert nem voltak barátaim

8évesen az anyám elvetélt

a nevelő apámnak alkohol problémái voltak

9évesen megszületett a kisöcsém (:

11évesen a nevelő apám részegen összetörte a kocsit

13voltam amikor az utlosó nagyszülőm meghalt

14éves koromig nem voltak barátaim

most 19 vagyok

imádom a családom!

vannak barátaim!

és SZERETEM AZ ÉLETET!

2013. márc. 14. 20:36
 179/241 anonim ***** válasza:
100%
" lehet hogy a te fajtádnál, és a korodbeli semmirekellőeknél csak a dug.ni van az agyukban"- ki a primitív, kisember? Mi az, hogy a te fajtádnál? Mit tudsz te rólam, vagy a "fajtámról". Kicsit szállj le a magas lóról. Mit értél el eddig az életben? Mit csináltál eddig? Ha csak arra lenne szükség, hogy lefeküdj, akkor miért nem tudsz legalább ennyit megtenni a szaros életedért? Mit tanultál magadtól, amit nem tanítanak az iskolában? Hm? Ki kell, hogy ábrándítsalak: ha valamit is tudsz bármiről, akkor nem buksz meg mindenből. Ha olyan jó az agyad és olyan nagy az alapműveltséged, akkor józan ésszel legalább egy 2-es szintet mindenből elérnél, de inkább 3-ast nulla tanulással. Kicsi fiú, nekem ne akard beadni, hogy milyen művelt és jóeszű vagy, ha akkora lenne a műveltséged és a bölcsességed, mint ahogy azt te beállítod, akkor nem magyaráznál ekkora sületlenségeket és nem sütne ennyire rólad az, hogy mennyire nem tudsz semmiről semmit. Gondolom most azt hiszed, hogy nálam is mennyivel értelmesebb vagy, hát tudod, azt nagyon kétlem, ugyanis az ország vezető fiatal humán tudósai közé tartozom, 23 évesen meghívtak a Sorbonne-ra tanítani. Persze ez sem jelent számodra semmit. Ezek a "világi" dolgok, minthogy elérni valamit az életben. Rettentően szánalmas vagy, akárhogy is cifrázod. És egyetértek veled, hogyha ezt így folytatod, akkor semmi értelme az életednek. Csak kérdem én, hogy mi értelme van így folytatni? Miért nem emeled fel a kis valagad a géped elől, amit a szüleid sajnos odanyomtak eléd, és miért nem teszel végre először valami értelmeset ebben az életben?
2013. márc. 14. 20:38
 180/241 A kérdező kommentje:
apám alkoholista volt egy kis 8. kerületi házban laktunk, 6 éves koromig, elköltöztünk, apám és anyám elváltak, éheztünk körülbelül 1 évig, összesen 2 barátom van, de ők is 2 éve lettek barátok, nincs haveri köröm, ritkán találkozom emberekkel, semmi nem történik velem... Még azt kihagytam, hogy anyám beteg, oylan 5 éve lehet hátra, a nevelőapámmal nem beszélünk egymással nagyon...
2013. márc. 14. 20:40
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!