Az öngyilkosságot miért ítélik el?
És kezdődik a szokásos önérzeteskedés. Addig sem kell válaszolni igaz? :) Kellemetlen lenne kimondani, hogy még ahhoz sem vagy elég tökös, hogy eldöntsd, mi a lószart akarsz kezdeni magaddal. Még egy döntéshez is gyáva vagy, csak a szád nagy.
Nem érzed hülyén magad, hogy naponta szembesítünk egy-egy ellentmondásoddal?
lollypop93 kommentjéből idézek, ami március 8-án "hangzott el": " Egyszerűen arról van szó, hogy ha a szép szó nem segít akkor meg kell próbálni csúf szóval."
Ismerős a mondat kisgyerek? Emlékszel miért írta neked? Nem? Segítek: Mert akkor is ezzel takarózva akartál megúszni egy kellemetlen kérdést.
Ebből kiszámítható a farokkergetésed tempója, egy kört átlagosan 6 nap alatt írsz le, majd kezded elölről.:))
Igen a lányért mindent megtettem, és elmondtam neki, hogy szeretem, lehet hogy a te fajtádnál, és a korodbeli semmirekellőeknél csak a dug.ni van az agyukban, de nekem ez a lány rendkívül fontos volt, még a mai napig érzem, hogy ő kellene... Igen, sosem tanultam az iskolában lévő dolgokat, csak azt tanultam mindig ami érdekelt, de fogadni mernék, hogy az általános műveltségem magasabb az átlagnál !
Az anyag sem sokkal nehezebb igazából, elég lenne korán menni aludni, és figyelni, és egyszer átolvasni az anyagot...
"Nem új kört futok, csak nem változott a véleményem..."
Ahogy nekem sem. :)) Megjegyzem, épp ez a baj, hogy nem új kört futsz, hanem nonstop ugyanazt. Több, mint egy kib@szott hónapja ugyanarról nyekeregsz. És több, mint egy hónapja akarsz meghalni, de mégsem. Na látod, ha valami, hát ez az igazán szánalmas. Mit vársz? Más fogja megoldani az életedet?
Nem is tudom, elkeserítselek-e, de van egy kis bibi: a kettő feljajdulásod között válaszoltál nekem. Többször is. Akkor miért nem támadt fel a fene nagy önérzeted? Miért csak akkor, amikor kapsz egy kellemetlen kérdést? ;)
Számomra nincs kellemetlen kérdés, mert nincsenek tabuim !
A legtöbb választ olyan emebrek írják, akik jól keresnek boldogok, és sosem voltak a padlón... ők soha az életbe nem értenek meg ! Depressziós személyt is csak olyan psichológus tud kezelni, amelyik volt már depressziós !
az apám öngyilkos volt 4éves koromban
beszédhibám lett
5évesen nevelőapám lett
az anyám soha nem bánt velem szépen,mindig engem hibáztatott azért mert nem voltak barátaim
8évesen az anyám elvetélt
a nevelő apámnak alkohol problémái voltak
9évesen megszületett a kisöcsém (:
11évesen a nevelő apám részegen összetörte a kocsit
13voltam amikor az utlosó nagyszülőm meghalt
14éves koromig nem voltak barátaim
most 19 vagyok
imádom a családom!
vannak barátaim!
és SZERETEM AZ ÉLETET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!