Én nem akarok felnőni soha. Érzett már valaki ilyet?
16 múltam.Én soha nem akarok felnőni
Annyira szörnyű minden.Úgy érzem mintha születésemtől fogva agymosáson mennék át.
"Csináld ezt" "Csináld azt" "Ne így egyél" "Ne így viselkedj" stb...
Mintha minden felnőtt egyszer csak megbolondulna,pedig Ők sem így születtek.
Sok felnőttnek fontosabb a pénz mint a család,pedig az a pénz csak egy nyomorult papírdarab és az emberek képesek ölni is érte.
Nem akarok ilyen lenni.
Nem akarok felnőni ha ilyen leszek én is.
Miért érzem ezt?
16/L
jaj figyelj szálljál már le rólam.
Ennyire zavar téged a gondolkodásom???Akkor minek olvasod?
Na figyelj szerintem fogd vissza magad mert nem sok közöd van ahhoz hogy hogy állom majd meg az életben a helyem.
1.
2.
Ha csak trollkodsz akkor nagyon rosszl csinálod.
ma 15:01
biztos jobban mint te, ő már most azon a szinten van ahova te sose érsz el, csak magadat minősítetted, hogy leálltál vitázni egy tinédzserrel a mögötted álló, hú de nagy élettapasztalattal...
Szia!:)
Én is egy korodbeli, 16 éves lány vagyok.
Egy darabig én is úgy gondoltam, ahogy te, nem értettem "minek van a pénz"...Mondjuk kb 12 éves koromig voltam így ezzel.
Aztán jött az, hogy megértettem, hogy is alakult ez ki és miért jobb az azelőtti rendszernél.
De hogy közelebb hozzam neked a témát, pl-val próbálom neked alátámasztani a mondanivalómat.
Biztosan ismersz olyan gyereket akár, vagy van olyan osztálytársad, akit jellemileg ki nem állhatsz. Ez alatt pl. azt értem, hogy én ismerek olyat aki akkor lóg amikor csak tud, mindenkit lehord annak aminek csak tud, stréberezik jobbra-balra, sosem tanul és még drogozik is.
Most még nem, de majd ha felnő, szülei mér nem lesznek, magának kell megteremtenie azt ami azelőtt csak úgy volt, akkor majd megérti miért is kellett volna tanulni és miként térül meg a sok éves agystrapálás.
Mert ha nem lenne a pénz, mi különböztetne meg engem tőle? Miként térülne meg a több éves szellemi munkám? Ő nem tanult soha, én minden órára felkészültem és ugyan úgy "simán" meg tudunk élni, szinte azonos életkörülmények között? Ez így nem lenne fair.
Ismerek olyat aki ott lop ahol csak tud.
Na most a régi rendszerben (a só és a pénz előtt...mert hogy régen pl. sóval fizettek) lenne egy park tele fával. Almafával (a ti pl-tokkal élve)
Én tuti elvenném az én 1 db almámat. De van olyan aki rögtön megkopaszítaná a fát ahogy tudja...mert hogy az neki "kell" aztán meg rárohad.
Azért is találták ki később hogy kell valami ami "egyenlővé" teszi az embereket, ami mindenkinek ugyan annyira fontos..ez volt régen a só...és később meg ugye már pénzt vertek...
Lényeg a lényeg, lehet, hogy szarnak érzed a társadalmat(amiben valamilyen szinten igazad is van) de itt nem a pénzzel van gond. Hanem a pénzéhességgel. Nem azzal van a gond, hogy azt meg lehet kapni, hanem, hogy sokat túl sokat is akarnak és azért már bármire képesek.
Az a baj, hogy sok a jellemtelen ember...Én nem a társadalmat, hanem az emberek belsőjét okolnám azért ami most van, amiben most élünk.
Ennyit akartam "röviden" összefoglalni neked. De mondom, valamilyen szinten én is egyet értek veled és a jellemvonás terén abszolút...Nem kell besavanyodni attól, hogy felnősz, bár tudod sok felnőtt az életkörülményei miatt lett ilyen és nem azért, mert ő választotta ezt:)
Ennyi, remélem megtalálod a levemben azért a baráti oldalt is és az üzenetemet is számodra:D
16/L
:DDD
Nem savanyodok be semmi bajom
Ne úgy képzeljetek el mint valami minden ellen lázadó semmi nem tetszik neki embert.;)
Egyszerűen csak ez van.
ma 17:46!
Leírtam, hogy csak magával b.-ik ki, ha nem komolyodik meg:) Ezen mi a vitatkozás?:D Erre a szintre pedig nem szeretnék eljutni, nem kívánok kolostorban ill. remeteként élni:) Szerintem a kérdező menjen inkább apácának, ott nem éri semmilyen külső inger:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!